Konserde fenalaşan 3 gençten biri öldü, 2’sinin durumu ağır

İstanbul Şişli’de düzenlenen bir konserde fenalaşan 3 genç hastaneye kaldırıldı. 29 yaşındaki F.A. hayatını kaybederken, T.M. (33) ve M.S.R. (24) isimli gençlerin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Konserde fenalaşan 3 gençten biri öldü, 2’sinin durumu ağır

Olay, İstanbul Kongre Merkezi’nde dün meydana geldi. DHA’da yer alan habere göre; merkezdeki ‘Unreal x Jeton’ konserine katılan F.A. (29), T.M. (33) ve M.S.R. (24) saat 03.15 sıralarında fenalaştı.

3 GENÇ HASTANEYE KALDIRILDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından 3 kişi Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

GENÇLERDEN BİRİ ÖLDÜ

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen F.A. hayatını kaybederken, T.M. ve M.S.R.’nin hayati tehlikelerinin sürdüğü öğrenildi.

konserde-fenalasan-3-gencten-biri-oldu-2sinin-durumu-agir

ALKOL VE UYUŞTURUCU İHTİMALİ ÜZERİNDE DURULUYOR

Polis ve sağlık ekiplerinin olayla ilgili çalışmalarında, 3 kişinin alkol ve uyuşturucu kullanımı nedeniyle fenalaşmış olabileceği ihtimali üzerinde durulduğu öğrenildi.

KESİN ÖLÜM NEDENİ OTOPSİYLE BELLİ OLACAK

F.A.’nın kesin ölüm nedeninin Adli Tıp Kurumu’nda yapılacak otopsinin ardından belirleneceği öğrenildi.

YAKLAŞIK 5 BİN KİŞİNİN KATILDIĞI KONSERE İNCELEME

Polisin ilk incelemesinde, saat 21.00 ile 04.00 arasında düzenlenen konsere yalnızca 18 yaş üzerindekilerin kabul edildiği, içeride alkol sunumu yapıldığı ve konsere yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı belirlendi. Organizasyon için gerekli belgelerin bulunduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili inceleme başlatırken, konser alanı boşaltıldı.

konserde-fenalasan-3-gencten-biri-oldu-2sinin-durumu-agir

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.