Konteyner kentte palalı saldırı! Eşini, kızlarını ve bacanağını yaraladı
Hatay’ın Antakya ilçesinde 60 yaşındaki adam, imam nikahlı eşinin kaldığı konteyner kenti basarak dehşet saçtı. Eşini, kızını, üvey kızını ve bacanağını palayla yaralayan adam, yakalanarak gözaltına alındı.
Olay, Hatay’ın Antakya ilçesi Güzelburç Mahallesi’nde bulunan konteyner kentte geçtiğimiz gün akşam saatlerinde yaşandı. İHA’da yer alan habere göre; 60 yaşındaki M.Y. isimli şahıs, alkollü olarak geldiği konteyner kentte imam nikahlı eşi E.Ş. ile tartışmaya başladı
4 KİŞİYİ PALAYLA YARALADI
Tartışmanın büyümesi üzerine M.Y. eşi E.Ş.’ye palayla saldırdı. Çevredekilerin müdahalesine sinirlenen şahıs, öz kızı G.Y., üvey kızı D.I. ve bacanağı B.Ş. isimli şahısları da yaraladı.

GÖZALTINA ALINDI
İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye intikal eden ekipler, 4 suç kaydı bulunan ve alkollü olduğu tespit edilen kocayı suç aletiyle birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

YARALILARIN HAYATİ TEHLİKESİ YOK
Öte yandan başından yaralanan imam nikahlı eşinin, bacanağının ve kızlarının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildiği. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak:İHA

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.