Konya Bilim Merkezi, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Ramazan etkinliklerine ortak oldu
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Bilim Merkezi’nin Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki “Külliye'de Ramazan” etkinlikleri kapsamında oluşturduğu etkinlik alanında çocuklarla bir araya geldi.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki “Külliye'de Ramazan” etkinliklerinde Konya Bilim Merkezi tarafından açılan etkinlik alanını ziyaret etti.
Etkinlik alanında çocuklarla ve ailelerle sohbet eden Başkan Altay, “Ramazan ayının manevi iklimini bilimle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Konya Bilim Merkezimiz bu kez Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde çocuklarımızla buluşuyor. Yoğun ilgi gören alanda yavrularımız hem eğleniyor hem de bilimin keyifli dünyasını keşfediyor. Amacımız; merak eden, araştıran ve üreten bir nesil yetişmesine katkı sunmak. Ben tüm hemşehrilerimi ve Ankaralıları bu güzel atmosferi yaşamak için Ramazan ayı boyunca Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Konya Bilim Merkezi’nin Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde oluşturduğu etkinlik alanı 18 Mart’a kadar hafta içi 12.00-17.00, hafta sonu: 12.00-18.00 saatleri arasında ziyaret edilebiliyor.

Kaynak:Haber Merkezi


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.