Altın 7182.12
BIST 12433.5
Dolar 43.8294
Euro 51.7046
Sterlin 58.8537

Konya dahil 63 ilde Nakrogüç operasyonu

Uyuşturucu imalatçıları ve satıcılarına yönelik "Narkogüç" operasyonları sürüyor. Konya’nın da aralarında bulunduğu 63 ilde 456 kişi yakalandı, 2 ton 149 kilogram uyuşturucu madde ile 509 bin hap ele geçirildi.

Konya dahil 63 ilde Nakrogüç operasyonu

Emniyet Genel Müdürlüğü ekipleri Konya'nın da aralarında bulunduğu 48 ilde "Narkogüç-48", Jandarma ise 15 ilde "Narkogüç-49" operasyonları düzenledi.

KONYA'DA UYUŞTURUCU HAP ELE GEÇİRİLDİ

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan operasyonda, 41 bin adet uyuşturucu hap ele geçirilirken 2 zehir taciri yakalandı.

63 İLDE ZEHİR TACİRLERİNE DARBE

63 ili kapsayan iki ayrı operasyonda 456 şüpheli gözaltına alınırken toplamda 2 ton 149 kilogram uyuşturucu madde ile 509 bin hap ele geçirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, gençleri zehirleyen uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacaklarını vurguladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.