Konya dahil 8 ilde müstehcen yayın yapan sayfanın kurucusu ünlü isim çıktı

İstanbul merkezli Konya dahil 8 ilde müstehcen görüntü paylaşanlara yönelik operasyon düzenlenmiş, 19 kişi gözaltına alınmıştı. Fergio House’nun kurucusu, ünlü iç mimar Ferhat G. çıktı. Şüphelinin tanınmamak için maske taktığı öğrenildi.

Konya dahil 8 ilde müstehcen yayın yapan sayfanın kurucusu ünlü isim çıktı

İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde kiraladıkları bir villada yılbaşı için özel bir parti düzenleyip sosyal medyada müstehcen yayınlar yapmaya hazırlanan şüphelilere yönelik Konya dahil 8 ilde eş zamanlı operasyon düzenlenmiş, 4’ü kadın 19 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; operasyonda sosyal medyada 'Fergio House' ismiyle hesaplar açan, kullandıkları villaya da bu ismi veren şüphelilerin, daha önce Taksim'de para dağıtan kişiler olduğu öğrenildi.

FERGİO HOUSE’NİN KURUCUSU ÜNLÜ İÇ MİMAR ÇIKTI

Şüpheliler ile ilgili yapılan araştırmalarda tanınmamak için maske takarak sesini değiştiren ve Fergio House'un kurucusu olduğu tespit edilen kişinin iç mimar Ferhat G. olduğu ortaya çıktı.

konya-dahil-8-ilde-mustehcen-yayin-yapan-sayfanin-kurucusu-unlu-isim-cikti.jpg

Daha önce yaptığı bir çok restorasyon projesiyle tanınan Ferhat G. yine ünlü oteller için de projeler hazırladığı saptandı. Fergio House hesaplarından veya başka sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda Ferhat G.'nin yanındaki kişilere değişik kostümler giydirerek bu kişileri 'köle' olarak nitelendirdiği görüldü.

konya-dahil-8-ilde-mustehcen-yayin-yapan-sayfanin-kurucusu-unlu-isim-cikti-003.jpg

19 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Şüphelilerin sosyal medyada paylaştıkları görüntüler için özel çekim ekipleri tuttukları, lüks hayatları göz önüne sererek daha fazla kişinin bu gruplara üye olması amaçladıkları öğrenildi.

İstanbul merkez olmak üzere Isparta, Hakkari, Ankara, Gaziantep, İzmir, Konya ve Antalya illerinde toplam 15 farklı adreste eş zamanlı yapılan operasyonda gözaltına alınan 4'ü kadın 19 şüpheli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

konya-dahil-8-ilde-mustehcen-yayin-yapan-sayfanin-kurucusu-unlu-isim-cikti-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.