Konya yolunda acı kaza! Camdan fırlayıp yaşamını yitiren bebek, yasa boğdu

Konya’dan Antalya’ya gitmek için yola çıkan bir ailenin içinde bulunduğu otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yoldan çıkıp takla attı. Kazada, araçtan fırlayan 3,5 yaşındaki Hasan Emre Tuncer can verdi. 4 kişi yaralı kurtuldu.

Konya yolunda acı kaza! Camdan fırlayıp yaşamını yitiren bebek, yasa boğdu

Konya’dan Antalya’ya seyir halinde olan Mehmet Tuncer idaresindeki 42 DUV 27 plakalı otomobil, Akseki-Güçlüköy Mahallesi yakınlarında, yağıştan dolayı kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçip takla attı.

CAMDAN FIRLADI

Kaza sırasında aracın camından fırlayan ve kanalın beton zeminine düşen 3,5 yaşındaki Hasan Emre Tuncer, olay yerinde yaşamını yitirdi.

konya-yolunda-aci-kaza-camdan-firlayip-yasamini-yitiren-bebek-yasa-bogdu-001.jpg

4 KİŞİ YARALI KURTULDU

Kazada, otomobil sürücüsü Mehmet Tuncer ile araçta yolcu olarak bulunan E.Ö, F.T. ve H.Ö. yaralandı. Yaralılar, 112 sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı.

konya-yolunda-aci-kaza-camdan-firlayip-yasamini-yitiren-bebek-yasa-bogdu-002.jpg

KAZAYA TANIK OLANLAR GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Bu arada otomobilleriyle Seydişehir’e giderken kazaya tanık olan aile, kazanın üzerinden uzun bir süre geçmesine rağmen hala kendilerine gelemezken, ailenin kızlarından biri gözyaşlarına hakim olamadı.

konya-yolunda-aci-kaza-camdan-firlayip-yasamini-yitiren-bebek-yasa-bogdu.jpg

YAĞMURDAN DOLAYI KAYDI

Ailesiyle Manavgat’tan Seydişehir’e giderken kazaya tanık olan Şule Nevruz, aracın yağmurdan kayganlaşan yolda kayarak kendi şeritlerine geldiğini belirterek, “Bir anda kayarak üzerimize gelmeye başladı. Bizim aracımıza çarpmaktan son anda kurtuldu. Yoldan çıkıp beton zemine çarptıktan sonra takla attı. Bu sırada küçük çocuğun camdan fırladığını gördüm. Koşup yanına gittiğimde yapacak bir şey yoktu. Ambulans geldi ve yaralıları götürdü.” dedi.

konya-yolunda-aci-kaza-camdan-firlayip-yasamini-yitiren-bebek-yasa-bogdu-003.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.