Konya yolunda bariyerlere çarpan otomobil alev topuna döndü

Konya - Aksaray kara yolunda sürücünün kontrolünden çıkan otomobil bariyerlere çarptı. Kaza sonra otomobil bir anda alev topuna döndü. Baba ile iki oğlu yaralanırken, yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Konya yolunda bariyerlere çarpan otomobil alev topuna döndü

Olay, Aksaray - Konya kara yolunun 2. kilometresinde yaşandı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Enes Akboğa (22) idaresindeki 33 PBG 761 plakalı otomobil, aniden yola çıkan araca çarpmamak için ani fren yaptığı yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkıp, takla atarak bariyerlere çarptı. Kazanın ardından araç alev aldı.

Kazada sürücü Enes Akboğa ile ağabeyi Ali Akboğa (23) ve babaları Adnan Akboğa (57) yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Zaman zaman küçük çaplı patlama seslerinin duyulduğu otomobildeki yangın ise itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Bursa’dan memleketleri Adana’ya gitmek için yola çıktıklarını söyleyen sürücü Enes Akboğa, “Bir araç önümüze çıkınca, ben de ona çarpmayayım diye direksiyonu çevirip, firene bastım. Yağışlı havada araç kayıp 4-5 takla attı. Sonrasında da bu hale geldik. Biz hastaneye gelirken aracımız tamamen yanmış. Biz işçiyiz, ormanda çalışıp memleketimize gidiyorduk.” dedi.

konya-yolunda-bariyerlere-carpan-otomobil-alev-topuna-dondu.jpg

konya-yolunda-bariyerlere-carpan-otomobil-alev-topuna-dondu-001.jpg

konya-yolunda-bariyerlere-carpan-otomobil-alev-topuna-dondu-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.