Konya yolunda helikopterli denetim

Konya - Aksaray karayolunda kazaların en aza indirilmesi için çalışmalar sürüyor. Polis ekipleri, hem karadan hem de havadan denetim gerçekleştirdi. Helikopter destekli denetimde 36 sürücüye ceza yazıldı.

Konya yolunda helikopterli denetim

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ile Bölge Trafik Şubesi ekipleri, yaşanan kazaların en aza indirilebilmesi amacıyla çeşitli faaliyetler yapıyor.

KONYA YOLUNDA HELİKOPTERLİ DENETİM YAPILDI

Eğitimden denetime kadar şehir genelinde birçok uygulama ve çalışma yapan polis ekipleri, karadan yapılan denetimlerin yanı sıra havadan da trafiği denetliyor.

Polis helikopteri ile Aksaray-Konya, Ankara, Nevşehir ve Adana karayollarında devriye atan ekipler, sürücülerin kural ihlallerini havadan tespit ederek karadan cezai işlem uyguluyor.

konya-yolunda-helikopterli-denetim.jpg

Yapılan helikopter destekli trafik denetiminde kusurlu görülen 36 araç ve sürücüsüne Karayolları Trafik Kanunu'nun ilgili maddelerinden idari para cezası yazıldı.

Emniyetten yapılan yazılı açıklamada, “Aksaray Emniyet Müdürlüğü olarak trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik trafik denetimleri artarak ve kararlılıkla devam edecektir” denildi.

konya-yolunda-helikopterli-denetim-001.jpg

konya-yolunda-helikopterli-denetim-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.