Konya yolundaki feci kazada AK Partili milletvekilinin kuzeni öldü

Isparta - Konya kara yolunda kamyonet ile minibüs çarpıştı. Feci kazada ağır yaralanan AK Parti milletvekili Osman Zabun’un kuzeni Mustafa Zabun hayatını kaybetti.

Konya yolundaki feci kazada AK Partili milletvekilinin kuzeni öldü

Kaza, Isparta - Konya karayolu Mahmatlar köyü mevkiinde yaşandı.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Osman T. (57) idaresindeki 07 TDY 39 plakalı kamyonet, Mustafa Zabun (52) hakimiyetindeki 07 N 6500 plakalı minibüsle çarpıştı.

Kazada minibüs sürücüsü Zabun ve aynı araçta bulunan D.Z (46) ve L.E.Z. (6) yaralandı. Çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin çalışması ile sıkıştıkları araçtan çıkarılan yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Eğirdir Kemik Eklem Hastanesine kaldırıldı.

konya-yolundaki-feci-kazada-ak-partili-milletvekilinin-kuzeni-oldu.jpg

Yaralılardan D.Z. ve L.E.Z. daha sonra Isparta Şehir Hastanesine, sürücü Mustafa Z. ise Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesine sevk edildi.

AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun’un kuzeni olan Mustafa Zabun ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tedavisinin 19’ncu gününde hayatını kaybetti.

konya-yolundaki-feci-kazada-ak-partili-milletvekilinin-kuzeni-oldu-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.