Konya’da 4 milyon TL teklif edilen TOGG’unu satmadı

Togg’un 43’üncü talihlisi olan Murat Gündoğdu yerli otomobiline kavuştu. 42 plakalı TOGG’unun direksiyonundan bir aydır neredeyse hiç inmeyen Gündoğdu, 7 bin kilometreden fazla yol yaptı, Konya’da 4 milyon lira teklifi de kabul edip satmadı.

Konya’da 4 milyon TL teklif edilen TOGG’unu satmadı

Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili olan TOGG’un sahipleri Nisan ayında belirlendi, teslimler başladı ve Mayıs ayı itibarıyla yollara çıktı.

Zaman ilerledikçe yurdun dört bir yanında TOGG logolu araçları görmek mümkün hale geldi.

Kısa süre sonra sahibinden sitelerinde çok sayıda satılık TOGG ilanları görülmeye başlansa da, bazıları satışa destek verdi bazıları ise tepki gösterdi.

4 MİLYON LİRA TEKLİF EDİLDİ SATMADI

Togg’un 43’üncü talihlisi olan ve İstanbul’da yaşayan Murat Gündoğdu, 42 plakalı aracına 4 milyon TL teklif edildiğini ancak satmadığını söyledi.

konyada-4-milyon-tl-teklif-edilen-toggunu-satmadi-001.jpg

BİR AYDIR DİREKSİYONDAN İNMİYOR

Türkiye’nin yerli milli doğuştan elektrikli otomobil Togg’un talihlileri araçlarını teslim almaya devam ediyor. Çekilişin ardından T10X aracını teslim alan Murat Gündoğdu, aracı ile bir ay içerisinde 7 bin 259 kilometre yaptı. Bu zaman zarfında aracın arıza vermediğini belirten talihli, araç ile gezmenin çok keyifli olduğunu söyledi. Kendi işyerine şarj istasyonu kurduran talihli, yaklaşık 230 TL’ye doldurduğu bataryası ile 500 kilometre yol yaptığını dile getirdi. Talihli, araca 4 milyon teklif geldiğini ve satmadığını belirtti.

“LÜKS ARAÇ KULLANAN ARKADAŞLARIM TOGG’A BİNİNCE TEPKİLERİ ÇOK FARKLI OLUYOR”

Togg aracını aldığında duygularına hakim olamadığını belirten Murat Gündoğdu, “Togg çok farklı bir araç. Diğer araçlara binme isteğimi ortadan kaldırdı. Aracı alalı 1 ay oldu ve 1 ay içerisinde tam 7 bin 259 kilometre yol yaptım. Bu zaman zarfında araç hiçbir arıza vermedi. Telefonuma uygulama indirdim nerede şarj istasyonu olduğunu oradan takip edebiliyorum. Çekiliş sıram 43’tü ve sıram gelince aracımı aldım. Ödemesini yapmış insanların tamamına teslimatlar yapılıyor. Benim oturduğum ilçede toplamda 10 tane Togg araç var. İstanbul’da yolda sürüş halindeyken güzel tepkiler oluyor fakat ama Anadolu bölgesinde bu güzel tepki sele dönüşüyor. Başka marka lüks bir araca binen arkadaşlarım Togg’a binince tepkisi çok farklı oluyor” şeklinde konuştu.

“KONYA’DA 4 MİLYON TEKLİF EDİLDİ, ASLA SATMAYI DÜŞÜNMEDİM”

Aracın bakımının olmadığını sözlerine ekleyen Gündoğdu, “Araç 40 bin kilometreye geldiğinde servise götürüyorsunuz öyle bir rutin bakıyorlar bu kadar. Onun haricinde balataları 50-60 binde değiştiriyorsunuz. Yağ, su, hava filtresi, mazot filtresi gibi değişecek hiçbir şeyi yok. Araca bindikten sonra inmiyorsunuz. Aracı aldığımdan beri geziyorum. Aracın keyfi çok farklı. Bu araçta olan özellikler birçok lüks araçta var fakat bu araç bizim ilk aracımız. O yüzden başa baş yarışması çok hoşuma gidiyor. Bizim ilk aracımız böyleyse diğer çıkartacağımız araçları düşünemiyorum. Aracı 1 milyon 290 bin TL’ye aldım. Araca Konya’da 4 milyon teklif eden oldu asla satmayı düşünmedim. Ben bu araca binme şerefine nail oldum. Milliyetçi biri olarak ben para ile bu aracı değişmem. Aracımı işyerimde şarj ediyorum. Toplamda 230 TL’ye şarj ediyorum. Ortalamada 500 kilometre yol yapıyorum” ifadelerini kullandı.

konyada-4-milyon-tl-teklif-edilen-toggunu-satmadi.jpg

“ARAÇ 0-100 KİLOMETRE HIZA YAKLAŞIK 4.8 SANİYEDE ULAŞIYOR”

Aracın özelliğine değinen Gündoğdu, “Sürüş sistemleri, otomatik park, ani otomatik frenleme, yardımcı sistemler gibi birçok özellik var araçta. Araç 0-100 kilometre hıza yaklaşık 4.8 saniyede ulaşıyor. Araç, virajlarda savurmuyor ve hızı kaç olursa olsun gaza bastığınız an ivmeyi tekrar yakalıyor” diye konuştu.

GÜNCEL TOGG FİYATLARI

Temmuz 2023 itibarıyla yeni gelen fiyat güncellemesiyle Togg T10X'in baz modelinin fiyatı 1 milyon 207 bin TL oldu. V2 RWD Standart Menzil fiyatı 252 bin lira zamla, 1 milyon 55 bin TL'den 1 milyon 307 bin TL'ye yükseldi. V2 RWD Uzun Menzil versiyonu ise 322 bin lira zam ile 1 milyon 215 bin TL'den 1 milyon 537 bin TL'ye çıktı.

Togg'un opsiyon olarak sunulan özelliklerinin fiyatları ise V1 lansman özel paketi 20 bin TL, V2 lansman özel paketi 30 bin TL, panoramik cam tavan 25 bin TL ve Meridian Premium Ses Sistemi de 25 bin TL oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum