Konya’dan bir isme Medya-İş yönetiminde kritik görev

Medya İşçileri Sendikası’nın (Medya-İş) 5. Olağan Genel Kurulu Ankara’da yapılırken, Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir, Medya-İş’te Genel Başkan Yardımcılığına seçildi.

Konya’dan bir isme Medya-İş yönetiminde kritik görev

Medya İşçileri Sendikası’nın (Medya-İş) 5. Olağan Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi. Genel kurulda mevcut başkan Sezai Ballı yeniden genel başkan seçilerek güven tazeledi.

Ankara’daki bir otelde düzenlenen genel kurula, Hak-İş Konfederasyonu’na bağlı sendikaların yöneticileri, medya iş kolu delegeleri ve çok sayıda üye katıldı.

konyadan-bir-isme-medya-is-yonetiminde-kritik-gorev

ÖZDEMİR GENEL BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

Gerçekleştirilen seçimde oy kullanan 101 delegenin tamamının oyunu alan Sezai Ballı, yeniden Medya-İş Genel Başkanı oldu.

Yeni yönetimde Konya’dan da önemli bir isim yer aldı. Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir, Medya-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcılığı görevine seçildi.

konyadan-bir-isme-medya-is-yonetiminde-kritik-gorev

YENİ YÖNETİM KADROSU BELLİ OLDU

Genel kurulun ardından oluşan yönetimde genel başkan yardımcıları şu isimlerden oluştu: Sefa Özdemir, Leyla Dilek Atçeken, Sinan Özer, Oğuz Eroğlu.

Genel kurulda birlik ve beraberlik mesajları verilirken, medya çalışanlarının haklarının korunması ve sektörün güçlendirilmesine yönelik çalışmaların devam edeceği vurgulandı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.