Konya’dan gönderilen mesajı gördü, hayatının şokunu yaşadı

Karaman’da yaşayan Fatih Özyurt, telefonuna gelen mesajı görünce hayatının şokunu yaşadı. Park halindeki aracına Konya’dan 690 lira ceza yazıldığını gören Özyurt, olayı yargıya taşıdı. Özyurt, “O saatte evde misafirlerimle birlikte çay içiyordum” dedi.

Konya’dan gönderilen mesajı gördü, hayatının şokunu yaşadı

Karaman’da yaşayan Fatih Özyurt’un başına ilginç bir olay geldi. Evde misafirleri ile birlikte oturduğu sırada E-devletten gelen 690 liralık ceza mesajını görünce gözlerine inanamadı. Çünkü ceza Karaman’dan değil Konya’dan yazılmıştı. Özyurt olayı yargıya taşıdı.

EMNİYET KEMERİ TAKMAMAKTAN CEZA YAZILMIŞ

KGRT’de yer alan habere göre; gerekli müracaatları yaptığını belirten Özyurt “Aracım 12 Ocak 2024 tarihinden bu yana KGRT Karaman binasının önünde park halinde durmaktadır. Aracım 14 Ocak 2024 tarihinde akşam saat 20.29’da Konya’da ceza yemiş. Cezayı ilk olarak kısa mesaj yoluyla öğrendim. E-devlet üzerinden baktığımda da yazılan 690 TL’lik cezanın emniyet kemeri takmamaktan kaynaklandığını gördüm. Cezada bahsi geçen tarihte kendim evimde aracım ise Sekiçeşme Mahallesi Dr. Mehmet Armutlu Caddesi üzerinde park halindeydi. Elimdeki kanıtlarımla adli yargı sürecine olayı taşıdım. Evimde misafir olan bir saatte ceza yemem kabul edilebilir gibi değil. Yüce Türk adaletine güveniyorum.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.