Konya’dan komşu ile gidip 6 motosiklet çaldılar

Karaman’da son bir haftada 6 motosiklet çalınması üzerine polis ekipleri çalışma başlattı. Yapılan araştırmada 5 kişinin Konya’dan Karaman’a giderek hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiğini belirledi. Şüpheliler operasyonla yakalandı.

Konya’dan komşu ile gidip 6 motosiklet çaldılar

Karaman’da son bir hafta içerisinde yaşanan motosiklet hırsızlığı polisi alarma geçirdi, şüpheliler Konya’da düzenlenen operasyonla yakalandı.

Kentte, İmaret, Rauf Denktaş, Alişahane, Cedit ve Mansurdede mahallelerinde son bir haftada 6 motosiklet çalındı.

1500 SAATLİK GÖRÜNTÜ İZLENDİ

Bunun üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık olaylarının yaşandığı bölgelerdeki ev ve iş yeri ile mobese kamera kayıtlarından 1500 saatlik görüntüyü inceledi.

konyadan-komsu-ile-gidip-6-motosiklet-caldilar.jpg

KONYA’DAN KARAMAN’A GİDİP HIRSIZLIK YAPMIŞLAR

Rauf Denktaş Mahallesi'nden çalınan 70 ABT 268 plakalı motosikletin Konya kara yolu üzerinde bulunan Sinci köyü yol ayrımında terk edilmiş olduğu belirlendi. Araştırmasını derinleştiren polis, şüphelilerin iki farklı günde Konya'dan gelip, motosikleti çalıp geri döndüklerini saptadı.

konyadan-komsu-ile-gidip-6-motosiklet-caldilar-001.jpg

5 KİŞİ YAKALANDI

Ardından kimlikleri belirlenen Fevzi Can G. (22), Muammer Ü. (18), Kadir D. (19), Ş.D. (17) ve R.Ö. (16) yakalandı. Polis, motosikletlerden birini alıp başkasına satan sanayide çalışan Bekir Ü.'yü de (25) gözaltına aldı.

Şüpheliler sorgulanmak üzere Karaman Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Polis, diğer 4 motosikletin de satıldığı yeri belirlemek için çalışmasını sürdürüyor.

konyadan-komsu-ile-gidip-6-motosiklet-caldilar-002.jpg

konyadan-komsu-ile-gidip-6-motosiklet-caldilar-003.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.