Konya’dan Mardin’e uzanan gülümseme

Konya’da 2016 yılında kurulan Oyuncaksız Çocuklar İçin Derneği, çocukların yüzlerini güldürüyor. Dernek üyeleri, Mardin'deki çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Konya’dan Mardin’e uzanan gülümseme

Konya merkezli 2016 yılında kurulan ve faaliyetlerine başlayan Oyuncaksız Çocuklar İçin Derneği, Mardin’deki çocukların yüzlerini güldürdü.

Dernek başkanı Osman Demirci, iş insanı Serdar Bağış ve dernek çalışanları ile merkez Artuklu ilçesinin Gökçe Mahallesi'nde bulunan Gökçe İlkokulunu ziyaret ederek, çocuklarla bir araya geldi.

ÇEŞİTLİ HEDİYELER DAĞITILDI

Dernek üyeleri çocuklara kuru boya, sulu boya, resim defteri, kırtasiye ürünleri, oyun hamuru, oyuncak, kek, gofret ve meyve suyu dağıttı.

konyadan-mardine-uzanan-gulumseme-002.jpg

Dernek başkanı Demirci, derneklerinin 2016'da Konya merkezde kurulduğunu belirterek, hayırseverlerin gönderdiği hediyeleri Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki çocuklara ulaştırdıklarını söyledi.

Çocukları mutlu etmek için burada olduklarını ifade eden Demirci, "Kilometrelerce uzaklıktan geldik. Onların mutluluğunu görmek tüm yorgunluğumuzu aldı. Bizler de çok mutluyuz. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun." dedi.

Demirci, bir sonraki duraklarının Şanlıurfa olacağını belirtti.

konyadan-mardine-uzanan-gulumseme-003.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.