Konyalı Vali ‘huzur bozan’ trafik cezasını iptal ettirdi

Trafik cezası yüzünden eşiyle arası bozuldu. Konyalı olan Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi devreye girdi. Yüksel Bayram’ın aracına plaka kodlama hatasından kaynaklı kesilen cezayı iptal ettiren Çiftçi, dargın çifti de barıştı.

Konyalı Vali ‘huzur bozan’ trafik cezasını iptal ettirdi

Geçtiğimiz hafta memleketi Konya’daydı. Diyanetin hafızlık yarışmasında birinci olarak gündeme gelen Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, görev bölgesinde trafik cezası yüzünden araları bozulan bir çifti barıştırdı.

Erzurum’da yayın yapan Pusula Gazetesi, 44 yaşındaki Yüksel Bayram’ın mağduriyetini “Huzur kaçıran makbuz” manşetiyle gündeme taşıdı.

Habere göre, Erzurum’da çiftlikle uğraşan Yüksel Bayram'a ait araca hiç gitmediği Artvin’de trafik cezası kesildi. Ceza makbuzu eve ulaşınca konu yanlış anlaşılmalara yol açtı ve Yüksel Bayram’ın eşiyle arası bozuldu.

HATALI TRAFİK CEZASI AİLENİN HUZURUNU KAÇIRDI

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, gazetedeki haberi görünce, incelenmesi için sorunu Erzurum Emniyet Müdürü Kadir Yırtar’a aktardı. Kısa süre sonra gerçek ortaya çıktı ve Artvin Emniyeti'nin hatalı işlem yaptığı anlaşıldı.

konyali-vali-huzur-bozan-trafik-cezasini-iptal-ettirdi-001.jpg

VALİ ÇİFTÇİ MAĞDUR VATANDAŞI ARADI

Kesilen trafik cezasını iptal ettiren Vali Çiftçi, mağdur vatandaşı telefonla arayarak hem özür diledi hem de eşi ile arasının düzelmesini sağladı.

"BENİ FIRÇALAYACAĞINI DÜŞÜNDÜM"

Erzurum Valisi’nin kendisini aramasına çok şaşırdığını söyleyen Yüksel Bayram, “Telefonu açtığımda ‘Ben Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi’ deyince ilk önce beni fırçalayacağını düşündüm. Ama çok alçak gönüllü ve çok kibar bir insan. Benden özür dileyince çok mahcup oldum. Ceza Artvin’den geldi, onların araması gerekirken bizim valimiz beni arayıp özür diledi. Mağdur edildim ama koskoca vali beni arayınca mutlu da oldum. Hem yetkililer sorunu çözdü hem de vali ile tanışmış oldum. Ceza yazılan aracın plakası yanlış girildiği için böyle bir sorun yaşanmış” dedi.

konyali-vali-huzur-bozan-trafik-cezasini-iptal-ettirdi.jpg

EŞİ İLE ARASI DÜZELDİ

Yaşanan durum nedeniyle eşiyle arası bozulan Bayram, “Ondan gizli Artvin’e gittiğimi düşünen eşimle aram bozulmuştu. Gazetedeki haberinin ardından Vali Bey de arayınca eşim bana tamamen inandı, artık şüphesi kalmadı. Şehrim adına böyle babacan bir valimiz olduğu için çok mutluyum. Hem sorunum çözüldü hem de aile huzurum yerine geldi” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.