Konya'nın da aralarında bulunduğu 6 ilde dev fuhuş operasyonu

Eskişehir merkezli ve aralarında Konya'nın da bulunduğu 6 ilde düzenlenen operasyonda fuhşa aracılık ettikleri öne sürülen internet sitesi yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 30 zanlı yakalandı.

Konya'nın da aralarında bulunduğu 6 ilde dev fuhuş operasyonu

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Cumhuriyet Savcılığının talimatı doğrultusunda Eskişehir, Ankara, İzmir, Antalya, Konya ve Adana'da eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda "fuhşa teşvik, aracılık veya zorlama, nitelikli dolandırıcılık, kasten yaralama, gasp, uyuşturucu madde temini, kullandırmak, kullanmak, tehdit, hakaret" suçlarını işledikleri iddia edilen 30 şüpheli gözaltına alındı.

eskisehir-merkezli-fuhus-operasyonunda-30-supheli-gozaltina-alindi4.jpg

Yöneticisi oldukları internet siteleri aracılığıyla fuhşa aracılık ettikleri ileri sürülen kişilerin de aralarında bulunduğu zanlılara ait ev ve araçlarda yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyal ve uyuşturucu ele geçirildi.

eskisehir-merkezli-fuhus-operasyonunda-30-supheli-gozaltina-alindi2.jpg

Şüphelilerden 12'si emniyetteki işlemlerinin ardından salıverildi, 18'i ise Yunus Emre Devlet Hastanesindeki sağlık kontrollerinin ardından Eskişehir Adalet Sarayına götürüldü.

eskisehir-merkezli-fuhus-operasyonunda-30-supheli-gozaltina-alindi5.jpg

9 KİŞİ TUTUKLANDI

Savcılık sorgularının ardından nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen şüphelilerden 9'u tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.