Konya’nın yardıma koştuğu şehirde CHP adayına sert tepki

CHP'nin yeniden aday gösterdiği Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, seçim çalışmaları sırasında bir kadının tepkisiyle karşılaştı. Depremzede kadın Savaş'a “Cenazelerimi gömerken neredeydin?" dedi tepki gösterdi.

Konya’nın yardıma koştuğu şehirde CHP adayına sert tepki

Kahramanmaraş merkezli depremlerde en büyük yıkımın yaşandığı Hatay'da, mevcut Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın CHP'den yeniden aday gösterilmesinin yankıları sürüyor.

Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşları ziyaret eden Savaş'a, depremzedeler tepki gösterdi.

"BEN CENAZELERİMİ GÖMERKEN SEN NEREDEYDİN?"

Seçim çalışmaları kapsamında sokağa inen Savaş, vatandaşları ziyaretinde beklemediği bir sürprizle karşılaştı. Depremzede bir kadın Savaş'ın yanına gelip, "Bugün sen kendin için geldin. Ben cenazelerimi gömerken sen neredeydin? Deprem olduğu zaman sen neredeydin Lütfü Savaş?" sözleriyle tepki gösterdi.

"ŞU AN ÇOK TEPKİLİYİM"

Lütfü Savaş ise, "Aha geldim işte..." diye yanıt verdi. Bunun üzerine depremzede kadın ise "Bak şu an sana çok tepkiliyim. Ben konuşuyorum, sen konuşmayacaksın. Sonra ben cevabını isteyeceğim senden. Çok tepkiliyim sana karşı ama üslubumu bozmuyorum." ifadelerini kullandı.

İşte o anlar...

6 Şubat’taki büyük depremler sonrası Hatay’ın yardımına ilk Konya koşmuş, Konya Büyükşehir Belediyesi koordinesinde yardımlar ilk anda bölgeye ulaştırılmış, süreçte adeta seferberlik ilan edilmiş ve Hatay halkının ihtiyaçları yine Konyalılar tarafından karşılanmıştı.

konyanin-yardima-kostugu-sehirde-chp-adayina-sert-tepki.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.