Konya’ya doğru yola çıkan yolcu otobüsü anne ve çocuğunu ezdi

Aksaray'da terminalden Konya’ya doğru çıkış yaptığı esnada geri manevra yapan yolcu otobüsü çarparak düşürdüğü anne ve 3 yaşındaki çocuğunun ayaklarını ezdi.

Konya’ya doğru yola çıkan yolcu otobüsü anne ve çocuğunu ezdi

Kaza, Aksaray Şehirlerarası Otobüs Terminali (AŞOT) içerisinde meydana geldi.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Aksaray'dan yolcuları aldıktan sonra Konya'ya hareket eden Şaban A. (45) idaresindeki 34 FIB 815 plakalı yolcu otobüsü geri manevra yaptığı esnada Ebru Ş. (20) ve kucağındaki oğlu Mert Ş.'ye (3) çarptı.

Çarpmanın etkisiyle dengesini kaybeden kadın çocuğu ile yere düşerken, yolcu otobüsünün arka tekeri anne ve çocuğunun ayaklarını ezdi.

Otobüs yoluna devam ederken, kazayı gören terminaldeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı anne ve çocuğu ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.

konyaya-dogru-yola-cikan-yolcu-otobusu-anne-ve-cocugunu-ezdi.jpg

Çocuğunu kucağından bırakmayan anne, sedye ile acile taşınırken, "Göz göre, göre ayağımızın üstünden geçti. Direk göz göre göre kaçtı. Ne ambulans çağırdı, ne bir şey yaptı" dedi.

konyaya-dogru-yola-cikan-yolcu-otobusu-anne-ve-cocugunu-ezdi-001.jpg

Anne ve çocuğunun sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, Konya istikametine giden sürücünün yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.