Korsan taksiyle polis aracı çarpıştı: 6 yaralı

İstanbul Beylikdüzü'nde cadde üzerinde seyreden trafik ekibi ile kırmızı ışıkta geçen korsan taksi çarpıştı. 3'ü polis, 2'si çocuk toplam 6 kişinin yaralandığı kazada, sürücüye 64 bin 466 lira, yolcuya ise 2 bin 143 lira para cezası uygulandı.

Korsan taksiyle polis aracı çarpıştı: 6 yaralı

Kaza, dün saat 18.00 sıralarında Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde seyir halindeki 34 A 73605 plakalı Beylikdüzü Trafik Denetleme Büro Amirliği'nde görevli polis memuru O.B.B. idaresindeki trafik polisi aracı, kırmızı ışık ihlali yapan Kazım D.'nin kullandığı 55 KM 240 plakalı otomobille çarpıştı.

Kaza sonrası polis aracında bulunan polis memurları O.B.B., S.A. ve kadın polis memuru M.S.Y ile korsan taksideki Hilal G.(33) ve çocukları S.G.K.(6) ve A.K.K. (8) yaralandı. Kaza sonrası ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

SÜRÜCÜYE VE YOLCUYA CEZA

Korsan taşımacılıktan dolayı ikinci kez yakalandığı öğrenilen Kazım D.'ye 64 Bin 466 lira, Hilal G.’ye ise ‘korsan taşımacılıkla yolculuk’ suçundan 2 bin 143 lira idari para cezası uygulandı. Ayrıca ifadesi alınan ve adli işlemleri yapılan Kazım D. "Birden fazla kişinin yaralanmasına sebep olma" suçundan adliyeye sevk edildi.

korsan-taksiyle-polis-araci-carpisti-6-yarali.jpg

400 LİRA KARŞILIĞINDAN ANLAŞMIŞLAR

Kazanın ardından ekiplerin yaralanan Hilal G.’nin, internet üzerinden ulaştığı Kazım D. ile 400 lira karşılığında yolculuk için anlaştığı öğrenildi. 55 KM 240 plakalı korsan takside kullanılan otomobil 60 gün süre ile trafikten men edildi. Kaza anı ise bir motosikletlinin kask kamerasına yansıdı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.