Korumaya kafa attı, sonrası dehşet: 4 kişiyi öldüresiye dövdüler!

İstanbul’da eğlence mekanına gelen 4 kişi, çıkan tartışma sonrası güvenlik görevlileri tarafından öldüresiye dövüldü. Olayda bir kişi silahla 3 kişi aldığı darbeler sonucu yaralandı. Beşiktaş Kaymakamlığı 5 kişinin adli makamlarca tutuklandığını açıkladı.

Korumaya kafa attı, sonrası dehşet: 4 kişiyi öldüresiye dövdüler!

İstanbul Haber: Olay, Beşiktaş Ortaköy'de 8 Eylül Perşembe saat 01:30 sıralarında yaşandı.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Tanınmış bir eğlence mekanına gelen biri kadın 3 kişi, kapıdaki güvenlikler tarafından içeri alınmadı. Bunun üzerine kısa süreli sözlü tartışma yaşanırken, içeri alınmayan kişi bir anda güvenlik görevlilerinden birine kafa attı.

Arkadaşlarının aldığı darbeyi gören takım elbiseli yaklaşık 10 güvenlik görevlisi, kafa atan kişiyle birlikte yanındaki erkeği ve kadını yere yatırıp tekme ve yumruklarla darbetti.
Bir türlü sakinleşmeyen güvenlik görevlileri ellerine geçirdikleri sopalarla hem kadını hem de erkeği korkunç bir şekilde darbetti. Olay da bazı güvenlik görevlileri kavgayı ayırmaya çalışsa da bir türlü başaramadı.

BEŞİKTAŞ KAYMAKAMLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

Yaşanan olayla ilgili açıklama yapan Beşiktaş Kaymakamlığı, "İlçemizde bulunan bir işletmede meydana gelen ve bugün sosyal medyada da paylaşılan olayla ilgili olarak; 08.09.2022 günü gerçekleşen olayda, işletmeye girmeye çalışan ve içeri alınmayan müşterilerle işletmenin güvenlik görevlileri arasında yaşanan arbede ve sonrasında gerçekleşen silahlı saldırıda 4 kişi yaralanmış, emniyet görevlilerimizce yapılan çalışmalar neticesinde olaya karışan 5 kişi yakalanarak, çıkarılmış oldukları adli makamlarca tutuklanmıştır" şeklinde belirtti.

korumaya-kafa-atti-sonrasi-dehset-4-kisiyi-olduresiye-dovduler.jpg

korumaya-kafa-atti-sonrasi-dehset-4-kisiyi-olduresiye-dovduler-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.