Küçük çocuğu yerde sürüklediler! Savunmaları pes dedirtti

Adana’da küçük çocuk, 3 genç tarafından sokak ortasında yerde sürüklendi. Yakalanan şüphelilerin "Şaka yaptık" diyerek ifade verdiği öğrenildi.

Küçük çocuğu yerde sürüklediler! Savunmaları pes dedirtti

Olay, Adana'nın merkez Yüreğir ilçesine bağlı Dede Korkut Mahallesi'nde meydana geldi.

Demirören Haber Ajansı'nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; H.D., sokakta yürüdüğü sırada arkasından mopedle yaklaşan İ.T., A.S. ve K.O. adlı şüpheliler, H.D.'yi yerde sürükledi. O anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntüler sosyal medyaya düşünce polis şüphelileri tespit edip yakaladı.


ŞAKA AMAÇLI YAPILMIŞ

Olayla ilgili yapılan resmi açıklamada, "Yüreğir ilçemizde gerçekleştiği tespit edilen küçük yaştaki bir çocuğun yere düşürülmesi olayıyla ilgili aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür. Olayın faili olduğu belirlenen İ.T., A.S. ve K.O. isimli şahıslar, Dede Korkut Mahallesi'nde muhafaza altına alınmış ve gerekli yasal işlemler başlatılmıştır. Şahıslar ile yapılan ilk görüşmede, mağdur H.D. ile akraba olduklarını ve şaka amaçlı hareket ettiklerini beyan etmişlerdir. Konuyla ilgili tahkikat sürdürülmektedir" denildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.