Altın 5781.504
BIST 10918.51
Dolar 42.5298
Euro 49.5965
Sterlin 56.7863

Kurtarmak istediği arkadaşıyla birlikte boğularak can verdi

Kırıkkale’de piknik için Kızılırmak kıyısına gelen iki arkadaştan biri suya düştü, onu kurtarmak isteyen diğeri de akıntıya kapılarak boğuldu. Ekiplerin havadan ve sudan koordineli çalışmasıyla iki arkadaşın cansız bedenine ulaşıldı.

Kurtarmak istediği arkadaşıyla birlikte boğularak can verdi

Kırıkkale Bahşılı ilçesi Doğanay Mahallesi kum ocağı mevkisinde meydana geldi. Bülent Çağman (27) ve İbrahim Yaktuğ (31), piknik yapmak için Kızılırmak kıyısına geldi.

İhlas Haber Ajansı'nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; ırmak kıyısındaki kayanın üzerine çıkan Çağman dengesini kaybederek suya düştü. Onu kurtarmak isteyen Yaktuğ da suya atladı. Ancak ikisi de akıntıya kapılarak yaşamını yitirdi.

İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye, AFAD, polis, jandarma ve sualtı arama kurtarma ekipleri sevk edildi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı.

Emniyet ve AFAD ekipleri dron ile havadan arama çalışması yaparken, dalgıçlar Çağman’ın cansız bedenine suyun 8 metre derinliğinde ulaştı. Yaktuğ’un cesedi ise emniyet dronu tarafından tespit edilerek nokta dalışıyla sudan çıkarıldı.

kurtarmak-istedigi-arkadasiyla-birlikte-bogularak-can-verdi.jpg

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından iki arkadaşın cenazeleri morga kaldırıldı.

kurtarmak-istedigi-arkadasiyla-birlikte-bogularak-can-verdi-001.jpg

Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Sualtı Arama Kurtarma personeli Murat Kandıralı, "İhbar üzerine olay yerine geldik. Olay yerinde iki kişi olduğunu söylediler. Hemen müdahale ettik. Suyun 8 metre derinliğinde bir kişiyi çıkardım. İkinci şahsı ise emniyetin dronu 15 metre uzaklıkta tespit etti. Tespitin ardından nokta dalışı yaparak ikinci şahsı da sudan çıkardık" dedi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.