Altın 5897.703
BIST 11311.31
Dolar 42.6861
Euro 50.1507
Sterlin 57.0609

Lastiğe hava basarken canından oldu

Iğdır’da bir iş yerinde hava basılan lastiğin patlaması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti. Olay, iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Lastiğe hava basarken canından oldu

Olay, Iğdır’da beton ve bims üretimi yapılan iş yerinde meydana geldi. Faruk Aycil'in kontrol etmek istediği hava basılan yük aracı lastiği, bir anda patladı.

Lastiğin başında bir kişiyle telefonda konuşan Faruk Aycil, patlama sırasında bulunduğu yerden havaya fırlayıp düşerek ağır yaralandı. İhlas Haber Ajansı'nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Iğdır Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Aycil, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay anı ise iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.