Manisa Soma Belediyesi personel alımı 2023

Manisa Soma Belediyesi, bünyesindeki eksiklikleri gidermek için personel alımı yapacak. Peki başvuru şartları neler, başvurular nasıl yapılacak? İşte kadro dağılımı, başvuru adresi ve ayrıntılar.

Manisa Soma Belediyesi personel alımı 2023

Soma Belediyesi şirketi Soma Bel. İnş. Mad. Tar. Gıda Sağ. Eml. San. Ve Tic. A.Ş. 45 park bahçe işçisi alım ilanı yayınladı.

SOMA BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI 2023 BAŞVURU ŞARTLARI

28.04.2018 gün ve 30405 sayılı Resmi Gazete yayımlanan " İl Özel İdareleri, Belediyeler ve Bağlı Kuruluşları ile Bunların Üyesi Olduğu Mahalli Idare Birliklerinin Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmetlerin Gördürülmesine İlişkin Usul ve Esaslar'ın 4. Maddesindeki şartları taşımak ve herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan, emekliliğe hak kazanmamış olmak veya emekli olmamak ve bu durumların tamamını taşıdığını belgelemek.

Türk Ceza Kanununun 53. Mad. Belirtilen süreler geçmiş olsa bile: kasten işlenen bir suçtan dolayı 1 yıl veya daha fazla bir süre ile hapis cezasına yada affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik,

görevini kötüye kullanma, hileli iflas, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahrum olmamak., Kamunun sağlığına karşı suçlar, Kamu güvenine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlarından mahkum olmamak.

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, En az İLKÖĞRETİM mezunu olmak, 35 yaşını doldurmuş, 52 Yaşını doldurmamış,

Kamu Haklarından mahrum olmamak, Zihinsel ve Bedensel engeli olmamak ile İşi yapmasına engel bir sağlık problemi bulunmamak.

Vardiya usulü gece saatlerinde sulama işlerini yapabilecek olmak. Askerliğini yapmış olmak.

Müracaat tarihi itibariyle en az 6(altı) aydır, Soma ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak.

Müracaatlar şahsen yapılacaktır. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ilgililere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Mülakat sonucunda işe girmeye hak kazanan personelin güvenlik soruşturması yapılacaktır. Olumsuz bir durumla karşılaşılması halinde yönetim kurulu tarafından alımı iptal edilecektir.

manisa-soma-belediyesi-personel-alimi-2023-001.jpg

SOMA BELEDİYESİ İŞÇİ ALIMI 2023 BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Başvuru Formu (Şantiyeden Temin Edilecektir), 1 Adet Fotoğraf, Adli Sicil Kaydı, Öğrenim Durumu Belgesi, İkametgah Belgesi, Askerlik Durum Belgesi.

MANİSA SOMA BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU 2023

Soma Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere alım yapılacağı duyurulan kadrolara başvurmak isteyen adaylar, başvurularını 27-28 Nisan tarihlerinde Soma Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Şantiyesine yapabilecek.

MANİSA SOMA BELEDİYESİ PARK BAHÇE İŞÇİSİ ALIMI 2023 İLAN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Haber Dairesi (Manisa Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.