Maske giyip geldiler, çiftlik sahibine dehşeti yaşattılar!

Eskişehir’de maskeli 7 kişi, girdikleri çiftlik evinin sahibi Irak uyruklu Ahmed J'nin el ve ayaklarını iple bağlayıp gasp etti. 900 saatlik güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen jandarma şüphelileri yakaladı.

Maske giyip geldiler, çiftlik sahibine dehşeti yaşattılar!

Eskişehir Haber: Olay, Tepebaşı ilçesi kırsal Sulukaraağaç Mahallesi'ndeki bir çiftlik evine yaşandı.

Anadolu Ajansı’nda (AA) yer alan haberdeki iddiaya göre; maskeli 7 kişi, Irak uyruklu Ahmed J'nin el ve ayaklarını iple bağlayıp bahçede ve içeride bulunan 15 küçükbaş hayvan, 3 cep telefonu, bir televizyon, iki fırın, 20 bin lira ile 1000 doları alarak kaçtı.

900 SAATLİK GÖRÜNTÜ İNCELENDİ

Ahmed J'nin ihbarı üzerine olay yerine gelen İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şubesi Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ile Tepebaşı Jandarma Komutanlığı ekipleri, zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

Çevredeki yaklaşık 900 saatlik güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, zanlıların olayda kullandıkları kamyoneti tespit etti.

maske-giyip-geldiler-ciftlik-sahibine-dehseti-yasattilar.jpg

7 KİŞİ OPERASYONLA YAKALANDI

Jandarma ekiplerince Eskişehir ve Ankara'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda 5'i Suriye, 2'si Irak uyruklu 7 kişi saklandıkları evlerde yakalandı.

maske-giyip-geldiler-ciftlik-sahibine-dehseti-yasattilar-001.jpg

Gözaltına alınan şüphelilerin ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda, 3 tabanca, 12 tabanca mermisi, 2 gram metamfetamin, 5 uyuşturucu kullanma aparatı, bir hassas terazi ile 8 cep telefonu ele geçirildi.

Şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından "uyuşturucu madde bulundurmak ve nitelikli yağma" suçlarından adliyeye sevk edildi.

maske-giyip-geldiler-ciftlik-sahibine-dehseti-yasattilar-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.