Meslektaşını sokak ortasında bıçaklayarak öldürdü

Antalya’da zabıta memuru Erdal Vuran, kendisine mobbing uyguladığı iddiasıyla tartıştığı meslektaşı İsmail Kanmaz'ı 7 yerinden bıçaklayıp öldürdü. Kavga ve bıçaklama anları, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Meslektaşını sokak ortasında bıçaklayarak öldürdü

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Meydankavağı Mahallesi Şehitler Caddesi'nde meydana gelen olayda, mahallede tahliye edilen bir binada çalıştırılmaması için görevli bulunan Muratpaşa Belediyesi zabıta görevlileri İsmail Kanmaz ve Erdal Vuran arasında iddiaya göre 'mobbing' nedeniyle tartışma çıktı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Erdal Vuran, ekmek bıçağıyla İsmail Kanmaz'ı sırtı ve boyun bölgesinden 7 kez bıçakladı. Çevredekiler 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunuldu. Gelen sağlık ekibi, ilk müdahalenin ardından İsmail Kanmaz'ı ambulansla hastaneye götürdü. Ancak Kanmaz, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Erdal Vuran ise polis tarafından emniyete götürüldü. Olayda kullanılan ve çöp kutusuna atılan bıçağa da polis tarafından el konuldu.

meslektasini-sokak-ortasinda-bicaklayarak-oldurdu-002.jpg

KAVGA KAMERADA

İkili arasındaki kavga ve bıçaklanma anları, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, Erdal Vuran'ın Kanmaz'ı bıçakladığı anlar görüldü. Kavga ayrıca bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

meslektasini-sokak-ortasinda-bicaklayarak-oldurdu-003.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.