Altın 6786.6
BIST 12433.5
Dolar 43.4788
Euro 51.5664
Sterlin 59.3744

Minibüs şoförü beyzbol sopalı kavgada öldü

İstanbul Büyükçekmece'de kafasına beyzbol sopası darbesi aldığı kavga sonrası fenalaşarak hastaneye kaldırılan kişi yaşamını yitirdi. Kavga güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Cumhuriyet Mahallesi'nde 2 Şubat günü, minibüsçülük yapan Nihat B. (61) ile Çağlar U. (40) arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü.

Çağlar U, elindeki beyzbol sopasıyla Nihat B'nin kafasına vururken, kavga çevredekilerin araya girmesiyle son buldu.

Kavgadan bir süre sonra fenalaşan Nihat B, kalp krizi şüphesiyle özel bir hastaneye kaldırıldı ancak yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Şüpheli Çağlar U, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Nihat B'nin kesin ölüm nedeninin, Adli Tıp Kurumunda yapılacak otopsinin ardından belirleneceği kaydedildi. Öte yandan, beyzbol sopalı kavga bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.