Minibüste sevgilisiyle kavgası tiyatro çıktı! Asıl niyeti öğrenilince tutuklandı

Samsun'da Irak uyruklu bir kişi, Afganistan uyruklu sevgilisiyle minibüste kavga ediyormuş gibi yapıp kurdukları tuzak ile genç kızı bıçaklayıp çantasını gasp etti. Olayın ardından yakalanan 18 yaşındaki M.S. tutuklandı.

Minibüste sevgilisiyle kavgası tiyatro çıktı! Asıl niyeti öğrenilince tutuklandı

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Baruthane Mahallesi Bowling Salonu yanında yaşandı.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Irak uyruklu F.Q.S.S.(18) ile Afganistan uyruklu kız arkadaşı M.S.(18), içinde bulundukları dolmuş minibüs içinde kavga ediyormuş gibi yapıp minibüsten indi. Onlarla beraber E.D.(19) isimli yolcu da araçtan indi.

Bir süre sonra F.Q.S.S. ile M.S. adlı kız, refüjden karşıya geçmekte olan E.D.'ye saldırdılar. Iraklı şahıs E.D.'yi kafasından bıçakla yaralayıp elindeki spor çantayı gasp etti. F.Q.S.S. ve M.S. olaydan sonra kaçtı. Yaralanan E.D. hastaneye kaldırıldı ve şikayetçi oldu.

minibuste-sevgilisiyle-kavgasi-tiyatro-cikti-asil-niyeti-ogrenilince-tutuklandi.jpg

İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, yaptığı araştırma sonucu yabancı uyruklu genç kız M.S.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Gazi Polis Merkezi'ne teslim edilen M.S. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren M.S. tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Firarda olan F.Q.S.S.'nin yakalanmasına çalışılıyor.

minibuste-sevgilisiyle-kavgasi-tiyatro-cikti-asil-niyeti-ogrenilince-tutuklandi-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.