Mobilya fabrikası alevlere teslim oldu

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bir mobilya fabrikasının deposunda yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen alevleri kontrol altına almak için çok sayıda itfaiye ekibi çalışma başlattı.

Mobilya fabrikası alevlere teslim oldu

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bulunan bir mobilya fabrikasının deposunda yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın, bölgede paniğe neden oldu.

ÇOK SAYIDA EKİP SEVK EDİLDİ

Yangın, Kuşadası ilçesine bağlı Yaylaköy Mahallesi'ndeki mobilya fabrikasının deposunda meydana geldi Henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangını fark edenlerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

mobilya-fabrikasi-alevlere-teslim-oldu

RÜZGAR ALEVLİLERİ BÜYÜTÜYOR

Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Ekiplerin alevleri kontrol altına almak için çalışmaları sürerken, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme yapılması bekleniyor.

mobilya-fabrikasi-alevlere-teslim-oldu

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.