Müezzin baba, 3 kızını öldürüp kendini ihbar etti

Trabzon’da müezzin olarak görev yapan bir kişi, 4, 7 ve 10 yaşlarındaki 3 kızını öldürüp kendini ihbar etti. Emre G'nin eşiyle boşanma aşamasında olduğu öğrenildi.

Müezzin baba, 3 kızını öldürüp kendini ihbar etti

Trabzon’un Of ilçesinde dehşet veren bir olay yaşandı. ilçeye bağlı Uluağaç Mahallesi'nde yaşayan Emre G, henüz belirlenemeyen nedenle kızları Yaren G. (10), Hiranur G. (7) ve Elif G'yi (4) tabancayla vurdu.

KENDİNİ İHBAR ETTİ

Emre G'nin telefonla aradığı 112 Acil Çağrı Merkezine, kızlarını vurduğunu söyleyip yardım istemesi üzerine, olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

OLAY YERİNDE CAN VERDİLER

Sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede çocukların öldüğünü belirledi. İlçede müezzin olarak görev yaptığı öğrenilen baba Emre G, jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

muezzin-baba-3-kizini-oldurup-kendini-ihbar-etti.jpg

Cenazeler, cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından ambulansla Trabzon Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Orhan Sırma da, bölgeye gelerek görevlilerden bilgi aldı.

muezzin-baba-3-kizini-oldurup-kendini-ihbar-etti-001.jpg

EŞİNE ŞİDDETTEN UZAKLAŞTIRMA ALMIŞ

Emre G.'nin anlaşmazlık yaşadığı 12 yıllık eşi S.G. ile boşanma aşamasında olduğu öğrenildi. Emre G. hakkında eşini darbettiği gerekçesiyle 1 aylık uzaklaştırma kararı verildiği, dün sona eren karar sonrası çocuklarını görmek için yanına aldığı öğrenildi. Bugün çocukları yeniden annelerine bırakması beklenen Emre G.'nin olayı gerçekleştirdiği belirtildi.

muezzin-baba-3-kizini-oldurup-kendini-ihbar-etti.jpeg

Kaynak:AA / DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum