Müge Anlı’da aranan motokuryeden acı haber! Katil zanlısı tanıdık isim çıktı

Antalya’da yaşayan ve Müge Anlı’da aranan motokurye Ali Diken’in cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Programa katıldıktan sonra otelden kaçmaya çalışan arkadaşı Zeynel Boyacı gözaltına alındı. Şüpheli Diken’i öldürüp gömdüğünü söyledi.

Müge Anlı’da aranan motokuryeden acı haber! Katil zanlısı tanıdık isim çıktı

Antalya’da yaşayan 32 yaşındaki motokurye Ali Diken, 20 Aralık’ta bir anda ortadan kayboldu. Kendisinden haber alamayan ailesi kayıp ihbarında bulundu. Polis ekiplerince yapılan arama çalışmalarında Diken’in herhangi bir izine rastlanılamadı.

AİLE MÜGE ANLI’YA ÇIKTI

Aile ATV’de yayımlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Programda yapılan araştırmalarda Ali Diken'i son gören kişinin Zeynel Boyacı olduğu belirlendi. Canlı yayına katılan Zeynel Boyacı, arkadaşının kaybolduğundan bile haberinin olmadığını anlattı. Şüpheli tavırlarıyla dikkat çeken Boyacı, kaldığı otelden kaçtı.

muge-anlida-aranan-motokuryeden-aci-haber-katil-zanlisi-tanidik-isim-cikti.jpg

"DÖVDÜM SONRA DA GÖMDÜM!"

Polis ekiplerince yapılan araştırmada Boyacı, yurt dışına kaçmak istediği sırada düzenlenen operasyonla yakalandı. Şüpheli, Ali Diken’i öldürdüğünü itiraf etti.

Zeynel Boyacı, arkadaşı Ali Diken'in kendisine küfretmesine sinirlendiğini ve onu döverek öldürdükten sonra gömdüğünü itiraf etti. Sorgusunda, arkadaşını döverek öldürdüğünü ve gömdüğünü söyledi.

muge-anlida-aranan-motokuryeden-aci-haber-katil-zanlisi-tanidik-isim-cikti-002.jpg

CESET BULUNDU

Boyacı, Diken'i gömdüğü yeri polislere gösterdi. Kundu Mahallesi Sahil Caddesi'ndeki boş arazide 'Obert' adlı kadavra arama köpeğinin de katıldığı aramada, tespit edilen alan kepçe ile kazıldı.

muge-anlida-aranan-motokuryeden-aci-haber-katil-zanlisi-tanidik-isim-cikti-001.jpg

Bir süre sonra Ali Diken'in cansız bedenine ulaşıldı. Diken'in cesedi bulunduğu yerden alınarak, otopsi için morga götürüldü. Zeynel Boyacı'nın alanda bir kişinin daha cesedinin olduğunu belirtmesi sonrasında gösterdiği yerde arama çalışması başlatıldı.

muge-anlida-aranan-motokuryeden-aci-haber-katil-zanlisi-tanidik-isim-cikti-003.jpg

AYNI YERDE BALDIZININ DA CESEDİ BULUNDU

Aynı bölgede battaniyeye sarılı kadın cesedi bulundu. Boyacı, bulunan cesedin, baldızı Zeynep Ece Aksay (26) olduğunu söyledi.

Ceset, savcılık ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından cenaze aracına alınarak adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Zeynep Ece Aksay'ın, geçen yazdan bu yana kayıp olduğu öğrenildi.

Zeynel Boyacı ise ifadesi alınmak üzere cinayet büro amirliğine götürüldü.

muge-anlida-aranan-motokuryeden-aci-haber-katil-zanlisi-tanidik-isim-cikti-004.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.