Müge Anlı’da canlı gözaltı! Ahırda bulunan kadın her şeyi anlattı

Karaman Ermenek’te 3 Mayıs gecesi ortadan kaybolan Eşmi Akıncı, 13 gün sonra ahırda bulunmuştu. Jandarmadaki ifadesinde kaçırıldığını söyleyen kadın jandarmayı alarma geçirdi. Bir şüpheli Müge Anlı’nın programında diğeri ise Karaman’da gözaltına alındı.

Müge Anlı’da canlı gözaltı! Ahırda bulunan kadın her şeyi anlattı

Karaman’ın Ermenek ilçesine bağlı Güneyyurt beldesinde yaşayan 52 yaşındaki Eşmi Akıncı, 3 Mayıs gecesi evinden ayrıldı.

Bir daha haber alınamayan ve her yerde aranan Eşmi Akıncı’nın bulunabilmesi için jandarma havadan ve karadan arama çalışmaları başlattı. Aramaya AFAD ve belde halkı da destek verdi.

AİLE MÜGE ANLI’YA ÇIKTI

Kadının izine rastlanamaması üzerine aile Müge Anlı’nın programına katılarak kızlarının bulunmasını istedi.

SEVİNDİREN HABER 13 GÜN SONRA GELDİ

Kayıp Eşmi Akıncı, akşam saatlerinde çevredekiler tarafından beldede kullanılmayan ahırda bulundu. Ermenek Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

muge-anlida-canli-gozalti-ahirda-bulunan-kadin-her-seyi-anlatti.jpg

İFADESİNDE KAÇIRILDIĞINI SÖYLEDİ

Eşmi Akıncı jandarmadaki ilk ifadesinde, kaybolduğu gece saat 00.20 sıralarında tuvaletten döndüğü esnada A.İ'nin eli ile ağzını kapatarak, içerisinde A.B'nin bulunduğu araca zorla bindirdiğini söylediği öğrenildi.

CANLI YAYINDA GÖZALTI

Bu ifade üzerine harekete geçen jandarma ekipleri A.B'yi Güneyyurt Beldesi'nde, A.İ'yi de İstanbul'da katıldığı televizyon programında gözaltına aldı.

 

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.