Muhtarı 5 kurşunla öldürmüştü! Adliyeye çelik yelekle getirildi

Tokat’ın Erbaa ilçesinde 35 yaşındaki Hüseyin N., husumetli olduğu 49 yaşındaki muhtar Duran Keleş’i çay ocağında 5 kurşunla öldürmüştü. Çelik yelekle adliyeye sevk edilen şüpheli, “Şikayetini geri çekmesini istedim. Bu nedenle tartıştık" dedi.

Muhtarı 5 kurşunla öldürmüştü! Adliyeye çelik yelekle getirildi

Olay, Tokat’ın Erbaa ilçesine 18 kilometre uzaklıktaki Tanoba beldesinde yaşandı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Duran Keleş ve Hüseyin N. arasında Karaağaç İlkokulu’nda okuyan çocuklarının yaklaşık 1 ay önce okulda kavga etmesi nedeniyle husumet oluştu.

Muhtar Keleş kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle Hüseyin N.’den şikayetçi oldu. Daha önce de benzer suçlardan ceza alan Hüseyin N., muhtardan şikayetinden vazgeçmesini istedi. Ancak muhtar bu talebi kabul etmedi.

Fevzi Paşa Mahallesi muhtarı Keleş, sahibi olduğu berber dükkanı önünde tekstil işçisi Hüseyin N. ile yeniden tartıştı.

Daha sonra çay ocağına giden ikilinin tartışması burada da sürdü. Tartışma sırasında Hüseyin N. yanındaki tabancayı çekip, Duran Keleş’e 5 el ateş etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ambulansla Erbaa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Keleş, kurtarılamadı.

muhtari-5-kursunla-oldurmustu-adliyeye-celik-yelekle-getirildi.jpg

ÇELİK YELEKLE ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Muhtarı vurduktan sonra kaçan Hüseyin N. Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından ormanda yakalandı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından Hüseyin N., bugün yoğun güvenlik önlemleriyle adliyeye sevk edildi. Sevk sırasında Hüseyin N.’ye çelik yelek giydirildi.

muhtari-5-kursunla-oldurmustu-adliyeye-celik-yelekle-getirildi-001.jpg

Daha önce hakaret ve 2 de basit yaralamadan suç kaydı bulunan Hüseyin N.’nin jandarmadaki ifadesinde, çocukların kavgası nedeniyle husumetli olduğu muhtarla kendisi hakkındaki şikayetini geri çekmediği için tartıştıklarını belirterek, "Muhtar hakaret ettiğimi iddia ederek benden şikayetçi olmuştu. Şikayetini geri çekmesini istedim. Bu sebeple tartıştık. Tartışma sırasında küfürleşme yaşandı. Tabancayı çıkarıp ateş ettim" dedi.

muhtari-5-kursunla-oldurmustu-adliyeye-celik-yelekle-getirildi-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.