Murat Kurum: Yeniden diriliş, yeniden yükseliş dönemi başlayacak

AK Parti İBB Adayı Murat Kurum, Bakırköy'de Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği üyeleriyle bir araya geldi. Kurum, "Size söz. Halkın sesi olan esnafımız, bizim mesai arkadaşımız olacak. Yeniden diriliş, yeniden yükseliş dönemi başlayacak" dedi.

Murat Kurum: Yeniden diriliş, yeniden yükseliş dönemi başlayacak

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Bakırköy'de bulunan Botanik Park'ta İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği üyeleri ile bir araya geldi.

Toplantıya İSTESOB Başkanı Faik Yılmaz ve AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan'da katıldı. Kurum, "Esnafımız ne kadar güçlüyse, ülkemiz de o kadar güçlenir. Biz, 81 ilin tamamında, İstanbul'umuzun da 39 ilçesinde, esnafımızın her zaman yanında olduk. Esnafımız ne zaman zora düşse, biz de tüm gayreti esnafımız için vatandaşımız için yapmaya çalıştık. Şimdi esnafımızı inşallah daha da güçlendireceğiz. Asla yalnız yürümeyeceksiniz. Sizin için çok güzel projelerimiz var. Çok güzel hayallerimiz var. Ben esnafımızla ilgili projelerimizi de inşallah çok yakında paylaşacağım. Biz istiyoruz ki, İstanbul küresel ticaretin merkezi olsun. Esnafımız da bu büyük hedefin bir paydaşı olsun. Bunun için de esnafımızı vatandaşımızla buluşturacak, hem dijital, hem de mekânsal köprüler kuracağız. Size daha bereketli bir kazanç sunmak için ve küçük esnafımızın refahını artırmak için günün şartlarına göre ihtiyaç neyse, mesela; dijital pazarlamayı destekleyeceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak esnafımıza bu hizmetleri yapabilmesi için destek olacağız. Kiminle olacağız? İşte buradaki odalarımızla, başkanlarımızla birlikte olacağız. Vatandaşımıza daha hızlı ürün sunabilmeniz için e-ticaretteki varlığınızı güçlendireceğiz. Artık 21. yüzyılda yaşıyoruz. Dijital ekranlardan vatandaşımız her türlü ihtiyacını gideriyor. Ama benim küçük esnafım bu konudan biraz muzdarip. Bu sıkıntıları ve bunun gibi sıkıntılarımızı Faik Başkanımız ile odamıza oturup İstanbullu kardeşimiz ile esnafımız arasında köprü vazifesi yapacağız. Buna ilişkin maddi, manevi, teknik her türlü desteği sağlayacağız" diye konuştu.

murat-kurum-yeniden-dirilis-yeniden-yukselis-donemi-baslayacak.jpg

"ESNAFIMIZ BİZİM GÖZÜMÜZ, KULAĞIMIZ OLACAK"

Kurum, "Size söz! Halkın sesi olan esnafımız, bizim mesai arkadaşımız olacak. Esnafımız bizim gözümüz, kulağımız olacak. Elimizi, esnafımızın omzundan asla ve asla çekmeyeceğiz. Esnafımıza rakip olmayacağız. İstanbul'un ihtiyaçlarını en uygun şartlarda temin edebilecekleri anlayışla, esnafımızla bir bütün olacağız. İstanbul'u sizlerle birlikte yöneteceğiz. 31 Mart akşamı inşallah İstanbul'un Büyükşehir Belediye başkanı esnafımız olacak. Ne demişler? Vakti gelmiş bir değişimin karşısında hiçbir güç duramaz. İstanbul'da değişim vakti gelmiştir" ifadelerini kullandı.

"YENİDEN DİRİLİŞ, YENİDEN YÜKSELİŞ DÖNEMİ BAŞLAYACAK"

Kurum, "Bize, rakibimizle ilgili sorular soruyorlar. Bizim bu seçimde, rakibimiz belli. Bizim rakibimiz, esnafa karşı ilgisiz olan yönetim. Bizim rakibimiz İstanbul'a olan ilgisizlik. Bizim rakibimiz, ihmalkârlık. Bizim rakibimiz, iş yapmayıp algı belediyeciliği yapan yönetim. Bizim rakibimiz, İstanbul'da oluşan karmaşa ve sistemsizlik. Bizim rakibimiz, İstanbul esnafına söz verip de sözünde durmayanlar. İstanbul'u duraklama dönemine sokanlardır. İnşallah 31 Mart akşamı İstanbul'da duraklama dönemi bitecek. Yeniden diriliş, yeniden yükseliş dönemi başlayacak" şeklinde konuştu.

murat-kurum-yeniden-dirilis-yeniden-yukselis-donemi-baslayacak-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.