Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi personel alımı 2023

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, yayınladığı ilanla çok sayıda personel alacağını duyurdu. Peki başvurular nasıl yapılacak, başvuru şartları neler? İşte kadro dağılımı, başvuru adresi ve ayrıntılar.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi personel alımı 2023

Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörlüğü, Resmi Gazete’de sözleşmeli personel alım ilanı yayınladı.

NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI 2023 KADRO DAĞILIMI

Üniversite bünyesinde görevlendirilmek üzere alım yapılacak meslekler ve kişi sayıları şu şekilde;

Spor Uzmanı 1 kişi, Antrenör 2 kişi, Büro Personeli 25 kişi, Temizlik Personeli 35 kişi, Şoför 2 kişi,

Koruma ve Güvenlik Görevlisi 25 kişi, Sağlık Teknikeri 35 kişi, Mühendis 7 kişi, Tekniker 10 kişi, Teknisyen 3 kişi.

NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI 2023 BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanun'un 48. maddesinde belirtilen şartlara haiz olmak.

Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar,

Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikåp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasina fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

Askerlik durumu itibariyle; a) Askerlikle ilgisi bulunmamak. b) Askerlik çağına gelmemiş bulunmak.

Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

657 sayılı Kanun'un 53. Maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına, engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı ille ilgili engeli bulunmamak.(Göreve asaleten atanma aşamasında atanmaya hak kazanan tüm adaylardan tam teşekküllü hastanelerden alınacak sağlık kurulu raporu istenecektir.)

7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu uyarınca yaptırılacak olan Güvenlik Soruşturması/Arşiv Araştırması sonucu olumlu olmak.

nigde-omer-halisdemir-universitesi-personel-alimi-2023.jpg

657 sayılı Devlet Memurlan Kanunu'nun 4/B maddesi gereğince, sözleşmeli olarak istihdam edilenler, hizmet sözleşmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlanınca sözleşmeleri feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen İstisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.

Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

Yapılacak görev gereği mesai saatleri dışında ve hafta sonralanı çalışmaya herhangi bir engeli olmamak. (Tüm unvanlar için geçerli) E) Başvuran adaylarda lisans mezunları için 2022 KPSSP3 puanı, önlisans mezunlar için 2022 KPSSP93 puanı, ortaöğretim mezunları için 2022 KPSSP94 puanı esas alınacaktır.

Koruma ve Güvenlik Kadroları için;

Son başvuru tarihi itibariyle geçerlilik süresi dolmamış silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak. (Asil listeye giren adayların göreve başlayacakları tarihte belgenin geçerlilik süresinin dolmamış olması gerekir.)

Erkek adaylarda 170 cm den kısa olmamak ve boy uzunluğunun cm cinsinden son 2 rakamı ile kilosu arasında farkın 15 den fazla 13 den az olmaması. (Örneğin;170 cm boyunda olan bir adayın kilosunun 70+15-85'ten fazla, 70-13-57'ten az olmaması gerekmekte olup, bu durumun başvuru süresi içerisinde Resmi Sağlık kuruluşlarından alınacak rapor ile belgelendirilmesi gerekmektedir.)

Kadın adaylarda 160 cm den kısa olmamak ve boy uzunluğunun cm cinsinden son 2 rakamı ile kilosu arasında farkın 15 den fazla 13 den az olmaması. (Örneğin;160 cm boyunda olan bir adayın kilosunun 60+15-75'ten fazla, 60-13-47'ten az olmaması gerekmekte olup, bu durumun başvuru süresi içerisinde Resmi Sağlık kuruluşlarından alınacak rapor ile belgelendirilmesi gerekmektedir.)

10/06/2004 tarihli ve 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun'un 10 uncu maddesinde yer alan şartları taşımak.

Spor Uzmanı ve Antrenör Kadroları için;

Uygulama Sinavina, merkezi sınavda alınan puanlar esas alınarak, en yüksek puan dan başlamak üzere istihdam edileceği ilan edilen Spor Uzmanı ve Antrenör sözleşmeli personel sayısının 10 (on) katı kadar aday çağrılacaktır. (Sıralama yapılırken; Spor Uzmanı ve Antrenör için KPSS P3 puanı esas alınacak olup unvan koduna göre ayrı ayrı değerlendirilecektir.)

Uygulama sınavı sınav komisyonu tarafından belirlenen mesleki beceri ve yeterliliğe ilişkin olarak yapılacaktır.

Uygulama sınavına alınacak adayların hangi gün, saat ve yerde sinava alınacağı internet adresinde ilan edilecek ve ayrıca tebliğ yapılmayacaktır.

Spor Uzmanlığı ve Antrenör uygulama sınavı 100 (yüz) tam puan üzerinden değerlendirilecektir.

Spor Uzmanlığı ve Antrenör uygulama sınavından en az 70 (yetmiş) puan almak gerekir. 70 (yetmiş) puan üzeri en yüksek puan alan adayın ataması yapılacaktır.

Spor Uzmanlığı ve Antrenör uygulama sınavında 70 (yetmiş) ve üzeri en yüksek puanı alarak başarılı sayılan ve ataması düşünülen adayın dışında kalan ve 70 (yetmiş) puanı aşan diğer adaylar uygulama puan sıralamasına göre yedek olarak ilan edilecektir.

Büro Personeli, Destek Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Sağlık Teknikeri, Tekniker, Mühendis ve Teknisyen kadrolarında Uygulama Sınavı yapılmayacaktır.

nigde-omer-halisdemir-universitesi-personel-alimi-2023.jpeg

NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU 2023

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi tarafından alım yapılacağı duyurulan kadrolara başvurmak isteyen adaylar, başvurularını30 Mayıs 2023 tarihine kadar Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi personel Daire Başkanlığına şahsen yapabilecek.

NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI 2023 İLAN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Haber Dairesi (Niğde Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.