Nişanlısını öldüren kadın, sığındığı iş yerinde “su” istedi

Malatya’da bir kadın, tartıştığı nişanlısını göğsünden bıçaklayarak öldürdü. Daha sonra bir iş yerine sığınan kadının burada tek isteği su oldu. Zanlı daha sonra polise teslim oldu.

Nişanlısını öldüren kadın, sığındığı iş yerinde “su” istedi

Malatya'da kavga ettiği nişanlısını öldüren kadın, olay yerinden ayrılıp sığındığı iş yerinde su istedi.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; gece yarısı Battalgazi ilçesine bağlı İstiklal Mahallesi’nde yaşanan olayda, Evliyaoğlu Sokak'ta bulunan bir apartmanın zemin katında yaşayan A.B.’nin (43) evine gelen nişanlısı Ulaş Kuruçay (44) ile kadın arasında tartışma çıktı.

SIĞINDIĞI İŞ YERİNDE SU İSTEDİ

Çıkan tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda A.B. nişanlısını bıçakla göğsünde yaraladı. Kendisi de elinden yaralanan genç kadın, bulunduğu ikamete yakın bir noktadaki bir iş yerine suç aletiyle birlikte sığınarak Ulaş Kuruçay’ı öldürdüğünü belirtip su istedi.

nisanlisini-olduren-kadin-sigindigi-is-yerinde-su-istedi.jpg

HASTANEDE ÖLDÜ

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken, Ulaş Kuruçay kaldırıldığı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.

Olayda hafif şekilde yaralanan A.B. ise kaldırıldığı Battalgazi Devlet Hastanesi’ndeki işlemleri sonrası gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

nisanlisini-olduren-kadin-sigindigi-is-yerinde-su-istedi-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.