Okul dönüşü kabus! 8 yaşındaki çocuğun çığlıkları mahalleyi inletti

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde okuldan dönen 8 yaşındaki çocuk, sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Çığlıkları duyan bir kadın yardıma koşarak köpekleri uzaklaştırırken, çocuğun başına 15 dikiş atıldı.

Okul dönüşü kabus! 8 yaşındaki çocuğun çığlıkları mahalleyi inletti

Okul çağındaki çocukların güvenliğini yeniden gündeme getiren olay, Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Okul çıkışında evine gitmek için yola çıkan ilkokul 2’nci sınıf öğrencisi S.B., sokakta sürü halinde dolaşan köpeklerin saldırısına uğradı.

KÜÇÜK ÇOCUK ÇIĞLIKLARLA YARDIM İSTEDİ

Çocuğun yardım çığlıklarını duyan bir kadın, saldırıya müdahale ederek köpekleri uzaklaştırdı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı öğrenciyi Viranşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

okul-donusu-kabus-8-yasindaki-cocugun-cigliklari-mahalleyi-inletti

ÇOCUĞUN BAŞINA 15 DİKİŞ ATILDI

Hastanede tedavi altına alınan S.B.’nin başındaki yaraya 15 dikiş atıldı. Saldırı nedeniyle çocuğun kollarında, bacaklarında ve sırtında da ısırık izleri ve yaralar oluştuğu belirtildi.

okul-donusu-kabus-8-yasindaki-cocugun-cigliklari-mahalleyi-inletti

AİLESİ YETKİLİLERDEN ÖNLEM ALINMASINI İSTEDİ

Olayın ardından çocuğun ailesi, mahallede başıboş köpeklerin oluşturduğu tehlikeye tepki gösterdi. Aile, benzer olayların yaşanmaması için yetkililerden mahalledeki başıboş köpeklerin toplanmasını talep etti.

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.