Okul tuvaletinde bıçaklı saldırı! Liseli genç kız yaralandı

İstanbul’un Pendik ilçesindeki bir okulun tuvaletinde korkunç bir olay yaşandı. Liseli bir genç kız, 9. sınıf öğrencisi Sude Naz S’yi bıçakla yaralandı. Sude Naz S. hastaneye kaldırılırken, şüpheli gözaltına alındı.

Okul tuvaletinde bıçaklı saldırı! Liseli genç kız yaralandı

Olay, Pendik'teki lisede yaşandı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; ders zilinin çalmasıyla öğrenciler okula girdi. 9. sınıf öğrencisi Sude Naza S. de sınıfa girmeden önce tuvalete gitti.

Sude Naz S. tuvalette, yine 9'uncu sınıfta okuduğu öğrenilen kız öğrenci tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak yaralanan Sude Naz S. can havliyle kendini koridora attı.

Öğrencinin yaralandığını gören okul görevlileri ve öğretmenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri bıçakla yaralanan Sude Naz S.'ye okulda yaptıkları ilk tedavinin ardından çevredeki özel bir hastaneye kaldırdı.

okul-tuvaletinde-bicakli-saldiri-liseli-genc-kiz-yaralandi.jpg

Hastaneye kaldırılan yaralı öğrencinin tedavi altına alındığı, hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Bıçaklı saldırıyı gerçekleştiren kız öğrenci ise ekipler tarafından ifadesi alınmak üzere Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği'ne götürüldü.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

okul-tuvaletinde-bicakli-saldiri-liseli-genc-kiz-yaralandi-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.