Ölen oğlu için "Yanına geleceğim" diyerek ağıt yaktı, Babalar Günü'nde can verdi

Giresun’da 18 gün önce otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden 4 yaşındaki oğlunun cenazesinde "Ben de yakında yanına geleceğim oğlum" diyerek gözyaşı döken Yılmaz Ceylan, Babalar Günü'nde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Ölen oğlu için "Yanına geleceğim" diyerek ağıt yaktı, Babalar Günü'nde can verdi

2 Haziran'da ilçeye bağlı Saraycık köyünde Adem C. yönetimindeki otomobil, evinin karşısında bulunan bakkala gitmek için tek başına yolun karşısına geçmeye çalışan Zafer Ceylan'a çarptı.

OĞLU TRAFİK KAZASINDA ÖLDÜ

Kazada ağır yaralanan küçük Zafer, kaza yerinde hayatını kaybetti. 7 kız kardeşten yıllar sonra tek erkek çocuğu olarak dünyaya gelen Zafer'den geriye, ailesi tarafından çekilen görüntüleri kaldı.

olen-oglu-icin-yanina-gelecegim-diyerek-agit-yakti-babalar-gununde-can-verdi.jpeg

"YANINA GELECEĞİM" DEYİP KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Güzelyurt köyünde toprağa verilen oğlu Zafer Ceylan'ın cenazesinde güçlükte ayakta duran ve "Zafer neredesin, ben de yakında yanına geleceğim oğlum" diyerek gözyaşı döken baba Yılmaz Ceylan, gece saatlerinde aniden fenalaştı.

Kalp krizi geçirdiği belirlenen Yılmaz Ceylan, kaldırıldığı hastanede, kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Yörede kahvehane işleterek geçimini sağlayan Yılmaz Ceylan, aynı köyde toprağa verdiği oğlunun kabri yanında defnedilecek.

olen-oglu-icin-yanina-gelecegim-diyerek-agit-yakti-babalar-gununde-can-verdi-001.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.