Altın 5743.85
BIST 11007.37
Dolar 42.5228
Euro 49.5529
Sterlin 56.732

Ölüm bile ayıramadı! Biri kazada diğeri onun yokluğunda can verdi

Ordu'da meydana gelen patpat kazasında ağır yaralanan 81 yaşındaki Ayşe Bayram hayatını kaybetti. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan eşi İhsan Bayram ise eşinin vefatından yaklaşık 7 saat sonra geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Ölüm bile ayıramadı! Biri kazada diğeri onun yokluğunda can verdi

Kaza, Ordu'nun Ulubey ilçesi Kardeşler Mahallesi'nde saat 12.30'da meydana geldi.

İhlas Haber Ajansı'nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; İhsan Bayram'ın (81) kullandığı patpat, seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu ağaca çarparak devrildi. Bu esnada sürücü hafif şekilde, patpatta bulunan eşi Ayşe Bayram (81) ise ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulans ile Ulubey Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ayşe Bayram, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

olum-bile-ayiramadi-biri-kazada-digeri-onun-yoklugunda-can-verdi.jpg

EŞİNDEN SAATLER SONRA HAYATINI KAYBETTİ

Olayı hafif yaralı olarak atlatan ancak kazada eşini kaybettikten sonra fenalaşan sürücü İhsan Bayram ve ailesi, cenazeyi teslim aldıktan sonra evlerine geçti. İhsan Bayram bir süre sonra burada rahatsızlanarak, ambulansla Ulubey Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği öğrenilen Bayram, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen, eşinin vefatından yaklaşık 7 saat sonra hayatını kaybetti.

Korgan İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ömer Bayram'ın anne ve babası olan Ayşe ve İhsan Bayram, ilçenin Kardeşler Mahallesi'nde toprağa verilecek.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.