Ömer Tuğrul İnançer hayatını kaybetti

Türk düşünce hayatının en önemli isimlerinden, avukat, müzisyen ve Karagümrük Cerrahi Tekkesi mütevelli heyeti başkanı Ömer Tuğrul İnançer, 83 yaşında hayatını kaybetti. İnançer'in cenazesi yarın Fatih Camii'nden kaldırılacak.

Ömer Tuğrul İnançer hayatını kaybetti

Türk düşünce hayatının en önemli isimlerinden avukat, müzisyen ve Karagümrük Cerrahi Tekkesi mütevelli heyeti başkanı Ömer Tuğrul İnançer hayatını kaybetti.

83 yaşında hayatını kaybeden İnançer, yarın öğlen namazının ardından Fatih Camii’nde kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verilecek.

ÖMER TUĞRUL İNANÇER KİMDİR?

Bursa’da doğdu. Türk avukat ve müzisyen olan İnançer, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. İnançer, 1991'e kadar hukuk müşavirliği yaptı. 1991 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Musiki Koro Başkanlığına atandı. Tahsili sırasında özel olarak müzik dersleri aldı. Çeşitli radyo ve televizyon programlarına misafir sanatı ve konuşmacı olarak yer aldı. Birçok yurtiçi ve yurtdışı konserlere müzik faaliyetlerinde bulundu. Tasavvuf konularında çeşitli makaleleri yayınlanan Ömer Tuğrul İnançer evli ve iki çocuk babasıdır.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum