Operasyon Konya’ya da uzandı, 1 ton uyuşturucu ele geçirildi

Konya dahil 55 ilde uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik düzenlenen “Narkoçelik-10” operasyonlarında 1 ton uyuşturucu madde ve 1 milyon adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Operasyon Konya’ya da uzandı, 1 ton uyuşturucu ele geçirildi

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 46 ilde, Jandarma Genel Komutanlığı tarafından ise 9 ilde uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik düzenlenen “Narkoçelik-10” operasyonları düzenlendi.

55 İLDE NARKOÇELİK OPERASYONU

Konya’nın da aralarında bulunduğu 55 ilde eş zamanlı olarak yapılan operasyona, 1 bin 542 personel ve 35 narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla gerçekleşti.

operasyon-konyaya-da-uzandi-1-ton-uyusturucu-ele-gecirildi.png

1 TON UYUŞTURUCU,1 MİLYON UYUŞTURUCU HAP

Operasyonlarda 1 ton 19 Kg. uyuşturucu madde ve 1 milyon 23 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 250 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.

operasyon-konyaya-da-uzandi-1-ton-uyusturucu-ele-gecirildi-001.png

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Zehir tacirlerine sesleniyorum: Gençlerimizi zehirlemenize asla izin vermeyeceğiz, sizi tek tek yakalayıp adalete teslim etmeye kararlıyız. Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız milletimizin destek ve dualarıyla kararlılıkla devam edecek. Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi ve kahraman jandarmamızı tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.