Ortaokulda zehirlenme paniği! 84 öğrenci hastaneye kaldırıldı
|
Son Güncelleme: 24.06.2026 09:12
Kütahya’da bir ortaokulda düzenlenen etkinlik sonrası zehirlenme paniği yaşandı. Etkinlikte dağıtılan tavuklu pilav yiyen 84’ü öğrenci 98 kişi zehirlenme şüphesiyle hastanede tedavi altına alındı.
Olay, Kütahya’da Meydan Mahallesi’ndeki Şule Mete Tetik Ortaokulu’nda meydana geldi. DHA’da yer alan haberdeki iddiaya göre; ortaokulda düzenlenen gençlik şöleninde öğrenci ve velilerine tavuk, pilav, ayran dağıtıldı.
Etkinliğin ardından bazı öğrencilerde bir süre sonra mide bulantısı ve kusma şikayetleri görüldü. Rahatsızlanan öğrenciler ile velileri kendi imkanlarıyla ve ambulanslarla Kütahya Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

84’Ü ÖĞRENCİ, 98 KİŞİ TEDAVİ ALTINA ALINDI
Etkinliğin ardından zehirlenme şüphesiyle hastanelere başvuranların 84’ünün öğrenci, 14’ünün ise öğrenci velisi olduğu belirtildi. Öğrenci ve velilerinin sağlık durumlarının iyi olduğu kaydedilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:DHA

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.