Otomobil bariyerlere çarptı! Anne ve iki oğlu öldü

Rize'nin İyidere ilçesinde sürücünün kontrolünden çıkan otomobil bariyere çarptı. Kazada anne Gülcan Bal (40) ile çocukları Burak (12) ve Mert (16) hayatını kaybetti, sürücü Ümit Bal (41) ile oğlu Mehmet Ziya (5) ağır yaralandı.

Otomobil bariyerlere çarptı! Anne ve iki oğlu öldü

Kaza, Karadeniz Sahil Yolu'nda meydana geldi.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Rize'den Trabzon istikametine seyreden Ümit Bal yönetimindeki 53 HC 293 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak bariyere çarptı.

Kazada sürücü Ümit Bal, eşi Gülcan Bal ile çocukları Burak, Mert ve Mehmet Ziya, ağır yaralandı. Yoldan geçen diğer araç sürücülerinin ihbarıyla bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

otomobil-bariyerlere-carpti-anne-ve-iki-oglu-oldu.jpg

ANNE İLE İKİ OĞLU ÖLDÜ

Ekiplerin araçtan çıkardığı yaralılar, sağlık görevlilerinin ilk müdahaleleri sonrası ambulanslarla Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan anne ile çocukları Burak ve Mert, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Tedavileri süren Ümit Bal ile oğlu Mehmet Ziya'nın hayati tehlikelerinin bulunduğu belirtildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

otomobil-bariyerlere-carpti-anne-ve-iki-oglu-oldu-001.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.