Otomobil yayaya çarpıp kaçtı! 1 ölü, 2 ağır yaralı

Milas-Bodrum karayolunda meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, iki kişide ağır yaralandı.

Otomobil yayaya çarpıp kaçtı! 1 ölü, 2 ağır yaralı

Edinilen bilgiye göre; gece Meşelik Mahallesi yakınlarında 58 yaşındaki Ali Şahin, yolun karşısına geçmeye çalışırken plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir araç tarafından çarpıldı. Şahin, olay yerinde hayatını kaybetti. Çarpan aracın sürücüsü olay yerinden kaçtı.

Kazanın ardından, 06 DP 0012 plakalı aracı kullanan 18 yaşındaki B.A., Şahin’in cansız bedenine çarpmamak için ani bir manevra yaptı. Bu manevra sonucunda, araç yol kenarındaki beton ve telefon direklerine çarparak taklalar attı.

Kazada, sürücü B.A. ve yanında bulunan yolcu Y.Ç. ağır yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olay yeri ekipleri incelemelerini tamamladıktan sonra, Ali Şahin’in cansız bedeni cenaze aracına yüklenerek Milas Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Trafik kazası nedeniyle yol bir süre tek şeritten sağlandı.

Güvenlik güçleri, görgü tanıklarının ifadelerini alırken verilen ifadelere göre, Şahin’e ilk çarpan aracın beyaz bir lüks araç olduğu ifade edildi.

otomobil-yayaya-carpip-kacti-1-olu-2-agir-yarali.jpg

Kazanın yol açtığı hasar nedeniyle, bölgedeki elektrik ve iletişim hizmetleri kesintiye uğradı. Enerji şirketi ekipleri, devrilen direklerin onarımı için çalışmalara başladı.

otomobil-yayaya-carpip-kacti-1-olu-2-agir-yarali-001.jpg

Kaza yerindeki çalışmalar tamamlanıncaya kadar trafik akışı tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Güvenlik güçleri olayla ilgili soruşturma başlatırken kazadan sonra kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlatıldı.

otomobil-yayaya-carpip-kacti-1-olu-2-agir-yarali-002.jpg

otomobil-yayaya-carpip-kacti-1-olu-2-agir-yarali-003.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.