Otomobile çarpan motosikletli ağır yaralandı! 27 yaşındaki genç Konya’ya sevk edildi
Karaman'da motosikletiyle seyir halinde olan 27 yaşındaki Fahrettin E., bisikletli çocuklara yol vermek için yavaşladığı öne sürülen otomobile çarptı. Ağır yaralı genç, Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki müdahalenin ardından Konya’ya sevk edildi.
Kaza, Karaman’da Larende Mahallesi Ahmet Öktem Caddesi üzerinde akşam saat 21.30 sıralarında meydana geldi. İHA’da yer alan haberdeki iddiaya göre; 27 yaşındaki Fahrettin E. idaresindeki 70 BB 860 plakalı motosiklet, Mehmet G. (44) yönetimindeki 1-GIW-520 yabancı plakalı otomobile arkadan çarptı.
MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ AĞIR YARALANDI
Çarpmanın etkisiyle motosikletten savrulan Fahrettin E. ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı genç, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

KONYA’YA SEVK EDİLDİ
Fahrettin E., sağlık durumunun kritik olması nedeniyle Konya'ya sevk edilirken, otomobilin bisikletli çocuklara yol vermek için yavaşladığı ileri sürüldü. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

KAZA ANI KAMERADA
Kaza anı ise kameraya yansıdı. Görüntülerde, otomobilin seyir halindeyken yavaşladığı, arkadan gelen motosikletin ise araca çarptığı anlar yer aldı.
Kaynak:İHA

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.