Otomobilin çarptığı motosikletteki iki çocuk öldü

Muğla'nın Fethiye ilçesinde otomobil yaya geçidinden yolun karşısına geçen motosiklete çarptı. Kazada 14 yaşındaki Bedirhan Arslan ile arkasında yolculuk yapan 13 yaşındaki Mehmet Efe Can öldü. Kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Otomobilin çarptığı motosikletteki iki çocuk öldü

Kaza, Fethiye - Antalya Karayolu Çamköy Mahallesi'nde, yaşandı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Ahmet Çukur'un kullandığı 48 FM 170 plakalı otomobil, yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışan Bedirhan Arslan yönetimindeki 48 AOT 885 plakalı motosiklete çarptı.

Çarpmanın etkisiyle, kask takmadıkları belirlenen motosikleti kullanan Arslan ile arkasında yolculuk yapan Mehmet Efe Can yola savruldu. Çevredekiler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Can'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan motosiklet sürücüsü Arslan ile otomobil sürücüsü Çukur ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Tedaviye alınan yaralılardan durumu ağır olan Arslan, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Otomobil sürücüsü Çukur'un ise durumunun iyi olduğu hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Öte yandan, kaza anını bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından anbean görüntülendiği ortaya çıktı. Görüntülerde, otomobilin motosiklete çarpması ve üzerindeki iki çocuğun yola fırlamaları yer alıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.