Altın 5768.686
BIST 10918.51
Dolar 42.5032
Euro 49.5697
Sterlin 56.7521

Aksaray'da feci kaza! 2 asker şehit oldu, 1 kişi hayatını kaybetti

Aksaray'da meydana gelen trafik kazasında Jandarma Astsubay Çavuş Kemal Özgür ve Uzman Çavuş Arif Özdemir şehit oldu, 1 kişi hayatını kaybetti.

Aksaray'da feci kaza! 2 asker şehit oldu, 1 kişi hayatını kaybetti

Aksaray'da meydana gelen trafik kazasında 2 askeri personel şehit oldu, 1 kişi hayatını kaybetti.

Ankara - Niğde otoyolu Ortaköy ilçesi yakınlarında 34 FD 8096 plakalı minibüs, emniyet şeridinde rutin kontrol yapan 68 JAA 150 plakalı jandarma aracına arkadan çarptı. İhbar üzerine bölgeye polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Jandarma aracındaki bir askerin kaza yerinde şehit olduğu, minibüsteki bir kişinin de hayatını kaybettiği belirlendi.

aksarayda-feci-kaza-2-asker-sehit-oldu-1-kisi-hayatini-kaybetti.jpg

Yaralanan bir askeri personel ise ambulansla kaldırıldığı Aksaray Eğitim Araştırma Hastanesi'nde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kazada yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

aksarayda-feci-kaza-2-asker-sehit-oldu-1-kisi-hayatini-kaybetti-001.jpg

KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yaptığı açıklamada, "Milletimizin başı sağ olsun. Aksaray İl Jandarma Komutanlığı emrinde görev yapan Jandarma Astsubay Çavuş Kemal Özgür ve Uzman Çavuş Arif Özdemir, görevli oldukları devriye aracına bir minibüsün arkadan çarpması sonucu şehit olmuşlardır. Kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine, Jandarma Teşkilatımıza ve Milletimize başsağlığı diliyorum. Şehitlerimizin makamı âli olsun." ifadelerini kullandı.

aksarayda-feci-kaza-2-asker-sehit-oldu-1-kisi-hayatini-kaybetti-002.jpg

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu da, Aksaray Eğitim Araştırma Hastanesi acil servis önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, sabah meydana gelen kaza nedeniyle üzgün olduklarını söyledi.

Kumbuzoğlu, şunları kaydetti:

"Kaza, jandarma ekibinin emniyet şeridinde yaptığı rutin kontrol sırasında yaşandı. Kazada maalesef 2 jandarma personelimiz şehit olmuştur, bir vatandaşımız da vefat etmiştir. Yaralı olan vatandaşlarımızın tedavisi Aksaray Eğitim Araştırma Hastanemizde devam etmektedir. İkisinin durumu ağır, birinin normal. Olayla ilgili adli ve idari soruşturma devam etmektedir. Gelişmelerle ilgili bilgiler sizlerle paylaşılacaktır. Aziz şehitlerimize ve vefat eden vatandaşımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Yakınlarına da baş sağlığı diliyorum."

aksarayda-feci-kaza-2-asker-sehit-oldu-1-kisi-hayatini-kaybetti-003.jpg

aksarayda-feci-kaza-2-asker-sehit-oldu-1-kisi-hayatini-kaybetti-004.jpg

aksarayda-feci-kaza-2-asker-sehit-oldu-1-kisi-hayatini-kaybetti-005.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.