Otoyolda feci kaza! TIR sürücüsü öldü, 7 kişi yaralandı
Bursa’nın Orhangazi ilçesinde Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu’nda tır ile otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı. İstanbul istikameti tamamen trafiğe kapanırken, yaklaşık 4 kilometrelik araç kuyruğu oluştu.
18
Bursa’da Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu’nun Orhangazi Tüneli çıkışında meydana gelen trafik kazası can aldı.
İstanbul istikametinde seyir halinde olan 16 NAB 67 plakalı tır, henüz belirlenemeyen nedenle 34 HHB 652 plakalı otomobille çarpıştı.
28
ARAÇLAR BARİYERLERE SAVRULDU
Çarpışmanın şiddetiyle tır ve otomobil bariyerlere savruldu. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi.
Ekiplerin yaptığı kontrolde tır sürücüsünün olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.
38
Otomobilde bulunan 7 kişi ise yaralandı. Yaralılara sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi.
48
İSTANBUL İSTİKAMETİ TAMAMEN KAPANDI
Kaza sonrasında jandarma ekipleri güvenlik gerekçesiyle otoyolun İstanbul istikametini Orhangazi Kavşağı’ndan itibaren ulaşıma kapattı.
İstanbul yönüne ilerleyen araçlar Orhangazi Kavşağı’ndan şehir merkezine yönlendirilerek eski yol üzerinden gönderilmeye başlandı.
58
4 KİLOMETRELİK ARAÇ KUYRUĞU OLUŞTU
Otoyolun tamamen kapanması nedeniyle bölgede yaklaşık 4 kilometre uzunluğunda araç kuyruğu oluştu.
Uzun süre ilerleyemeyen çok sayıda sürücünün araçlarının kontaklarını kapatarak yolun yeniden açılmasını beklediği görüldü.
68
Ekiplerin kazaya karışan araçların kaldırılması ve otoyolun yeniden ulaşıma açılması için çalışmaları sürüyor.
78
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
88
Kaynak:İHA

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.