Para ve altınları çaldı, korkmasın diye kıyafet değiştirdi

Denizli’de bir evden para ve altın çalan hırsız önce güvenlik kameralarına sonra polise yakalandı. Evde şalvar ve başörtüsü takan hırsız; Neden kıyafet değiştirdiniz? sorusuna ilginç bir cevap verdi.

Para ve altınları çaldı, korkmasın diye kıyafet değiştirdi

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Deliktaş Mahallesi'nde iki kişiye ait iki ayrı otomobilin çalınması ile bir evden hırsızlık olayıyla ilgili çalışma başlattı. Apartmanın güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, S.M.'nin evine girip, 50 bin TL ile 22 gram altının çalınması olayını Servettin Arılık'ın yaptığı tespit etti. Saklandığı evde yakalanan Arılık, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

“KORKMASINI İSTEMEDİM, YAŞLIYA SAYGIMDAN”

Adliyeye getirilişinde gazetecilerin "Neden kadın kıyafeti giydin" sorusuna cevap veren Arılık, "Sadece yaşlı bir amcanın korkmasını istemedim. Olay bu. Kimseden korktuğumdan değil yaşlıya saygımdan." dedi.

KIYAFETLERİ DEĞİŞTİRMİŞ

Servettin Arılık'ın Deliktaş Mahallesi'nde S.M.'nin evine hırsızlık için girdiği anların güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde; apartmanın girişindeki güvenlik kamerasını fark etmeyen Arılık'ın birinci kattaki dairenin balkonuna duvardan tırmandığı, hırsızlığın ardından kadın ev sahibinin kıyafetlerini giyerek, daire kapısından çıkması yer alıyor.

denizlide-bir-evden-para-ve-altin-calan-hirsiz-once-guvenlik-kameralarina-sonra-polise-yakalandi-evde-salvar-ve-basortusu-takan-hirsiz-neden-kiyafet-degistirdiniz-sorusuna-ilginc-bir-cevap-verdi.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.